Giriş Kayıt
Andy Emilio

Andy Emilio


Yapımcı

Andy Emilio, yapımcı. Sabotaj (1996), Gölge Savaşçıları (1998), Ölümcül Oyun (I) (2002), The Guitar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 6.5 2,559

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapımcı 7.2 35,454

Gölge Savaşçıları
1998 Aksiyon Yapımcı 4.9 1,119

Sabotaj
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 1,036
1995 Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (7,309) Shameless (6,361) Game of Thrones (4,121) Mr. Robot (3,467) Supernatural (3,119) The Big Bang Theory (2,466) Arrow (2,421) Outlander (2,257) Gotham (2,023) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,910)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017