Giriş Kayıt
Andy Emilio

Andy Emilio


Yapımcı

Andy Emilio, yapımcı. Sabotaj (1996), Gölge Savaşçıları (1998), Ölümcül Oyun (I) (2002), The Guitar (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yapımcı 6.5 2,559

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Yapımcı 7.2 34,348

Gölge Savaşçıları
1998 Korku Yapımcı 4.9 1,080

Sabotaj
1996 Aksiyon Yapımcı 6.0 1,036
1995 Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017