Giriş Kayıt
Lisa Emery

Lisa Emery (5)


Oyuncu

Lisa Emery, 29 Ocak 2012 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (2015) Jessica Jones (2015), (2002) Düzenbaz Roger (2002), (2007) Kız Kardeşim Evleniyor (2007), (2006) Gecenin Sesi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 2012
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 118,608

Başvuru: Kabul
2013 1 Komedi Oyuncu 5.7 29,456
2010 Komedi Oyuncu 8.6 62,761
2009 Komedi Oyuncu 6.5 8,574

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Oyuncu 6.1 15,586

Gecenin Sesi
2006 Suç Oyuncu 5.9 13,181
2003 Komedi Oyuncu 2.8 4,549

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Oyuncu 7.0 15,532

Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6.7 65,711

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Oyuncu 5.5 9,938
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,825
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,942

Dünya Haritası
1999 Dram Oyuncu 6.7 3,586

Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6.3 33,312

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.2 45,067
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,506
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017