Giriş Kayıt
Lisa Emery

Lisa Emery (5)


Oyuncu

Lisa Emery, 29 Ocak 2012 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. (2015) Jessica Jones (2015), (2002) Düzenbaz Roger (2002), (2007) Kız Kardeşim Evleniyor (2007), (2006) Gecenin Sesi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 2012
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 8.2 114,068

Başvuru: Kabul
2013 1 Komedi Oyuncu 5.7 29,328
2010 Komedi Oyuncu 8.6 62,199
2009 Komedi Oyuncu 6.5 8,574

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 Komedi Oyuncu 6.1 15,586

Gecenin Sesi
2006 Suç Oyuncu 5.9 13,181
2003 Komedi Oyuncu 2.8 4,549

Düzenbaz Roger
2002 Komedi Oyuncu 7.0 15,532

Sadakatsiz
2002 Dram Oyuncu 6.7 65,305

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Oyuncu 5.5 9,938
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,808
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,481

Dünya Haritası
1999 Dram Oyuncu 6.7 3,586

Vücut Dili
1997 Komedi Oyuncu 6.3 33,128

Kurt
1994 Dram Oyuncu 6.2 44,828
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017