Giriş Kayıt
Teijo Eloranta

Teijo Eloranta


Oyuncu

Teijo Eloranta, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.1 235
2015 Dram Oyuncu 6.3 125

Beton
2013 Dram Oyuncu 6.5 687
2013 Komedi Oyuncu 5.5 280
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 481

Prenses
2010 Biyografi Oyuncu 6.2 878
2006 Komedi Oyuncu 5.3 595
2005 Macera Oyuncu 5.4 104
2000 Suç Oyuncu 8.7 987
1999 Dram Oyuncu 3.8 1,220
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017