Giriş Kayıt
Kiko Ellsworth

Kiko Ellsworth (44)


Oyuncu, Yapımcı

Keiko Jamen Ellsworth, 02 Ocak 1973 Güney Central, Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. (2010) Tekken (2010), (2011) The Nine Lives of Chloe King (2011), (2007) Command & Conquer 3: Tiberium Wars (2007), (2003) Betrayal (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Keiko Jamen Ellsworth
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1973
Doğum Yeri: Güney Central, Los Angeles, California, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Aksiyon Oyuncu 4.3 263
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 416
2014 41 Suç Oyuncu 4.8 302
2013 40 Korku 6.7 102
2013 40 Gerilim Oyuncu    
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 8,394
2011 Gizem Oyuncu 6.1 1,191
2010 37 Aksiyon Oyuncu 4.8 23,094
2009 36 Korku Oyuncu
Yapımcı
   
2009 Talk-Show Oyuncu 9.2 270
2008 Dram Oyuncu 5.9 107
2008 35 Aksiyon Oyuncu    
2007 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,232
2007 Dram Oyuncu 7.3 209
2006 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu 8.8 526,052

Çılgın İkili 2
2003 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 185,410
2003 30 Aksiyon Oyuncu 3.9 784
2002 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 249
2000 27 Komedi Oyuncu 5.8 519
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,463
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017