Giriş Kayıt
Warren Ellis

Warren Ellis (50)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Warren Ellis, 16 Şubat 1968 Essex, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Kanunsuzlar (2012), Yol (2009), İki Eli Kanda (2016), Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1968
Doğum Yeri: Essex, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Dirty Three
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Suç Müzik 4.8 460
2017 49 Biyografi Müzik 5.9 178

Kardaki İzler
2017 49 Suç Müzik 7.8 127,783

Savaş Makinesi
2017 49 Komedi Müzik 6.0 29,864
2017 49 Suç 4.5 5,402
2017 49 Biyografi Müzik 6.2 315
2016 48 Dram Müzik
Müzik
6.0 114
2016 Macera Müzik 7.5 7,620
2016 48 Belgesel Oyuncu 8.6 871

İki Eli Kanda
2016 48 Suç Müzik 7.6 154,825
2015 47 Dram Müzik
Müzik
7.6 28,018

İnsanlıktan Uzakta
2014 46 Dram Müzik
Müzik
7.3 4,642

Dünyada 20.000 Gün
2014 46 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.5 8,188
2014 46 Belgesel Müzik 7.9 14

Aile Doktoru
2013 45 Dram Müzik 6.8 4,796

Kanunsuzlar
2012 44 Suç Müzik
Müzik
7.3 205,846

Bir Yudum Bahar
2012 44 Dram Müzik
6.9 566
2012 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.9 7,629
2011 43 Suç Müzik
Müzik
6.8 713

Yol
2009 41 Macera Müzik
Müzik
7.3 198,337
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.2 550
2007 39 Dram Oyuncu 6.1 72

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 39 Biyografi Müzik 7.5 151,217
2007 39 Belgesel Müzik 8.2 577

Kanlı Teklif
2005 37 Suç Müzik
Müzik
7.4 45,864
1998 30 Dram Müzik 6.9 514
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018