Giriş Kayıt
Warren Ellis

Warren Ellis (49)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Warren Ellis, 16 Şubat 1968 Essex, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Kanunsuzlar (2012), Yol (2009), Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (2007), İki Eli Kanda (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1968
Doğum Yeri: Essex, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Dirty Three
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Biyografi Müzik    

Kardaki İzler
2017 49 Suç Müzik 7.8 60,295

Savaş Makinesi
2017 49 Komedi Müzik 6.1 25,403
2017 49 Suç 4.5 3,614
2017 49 Biyografi Müzik 6.2 315
2016 48 Dram Müzik
Müzik
6.6 67
2016 Macera Müzik 7.5 5,523
2016 48 Belgesel Oyuncu 8.6 871

İki Eli Kanda
2016 48 Suç Müzik 7.6 137,406
2015 47 Dram Müzik
Müzik
7.6 25,784

İnsanlıktan Uzakta
2014 46 Dram Müzik
Müzik
7.3 4,642

Dünyada 20.000 Gün
2014 46 Belgesel Müzik
Oyuncu
7.5 8,188
2014 46 Belgesel Müzik 7.9 14

Aile Doktoru
2013 45 Dram Müzik 6.8 4,796

Kanunsuzlar
2012 44 Suç Müzik
Müzik
7.3 200,615

Bir Yudum Bahar
2012 44 Dram Müzik
6.9 566
2012 44 Belgesel Müzik
Müzik
7.9 7,629
2011 43 Suç Müzik
Müzik
6.8 713

Yol
2009 41 Macera Müzik
Müzik
7.3 192,585
2009 41 Belgesel Oyuncu 7.2 550
2007 39 Dram Oyuncu 6.1 72

Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı
2007 39 Biyografi Müzik 7.5 147,561
2007 39 Belgesel Müzik 8.2 577

Kanlı Teklif
2005 37 Suç Müzik
Müzik
7.4 45,082
1998 30 Dram Müzik 6.9 514
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017