Giriş Kayıt
Suzann Ellis

Suzann Ellis


Yapımcı

Suzann Ellis, yapımcı. Galaksi Savaşçıları (1999), Agent X (2015), Aşk Gibi Bir Şey (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 4.4 496
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,698

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 61,905

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 82,392

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 132,092
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018