Giriş Kayıt
Suzann Ellis

Suzann Ellis


Yapımcı

Suzann Ellis, yapımcı. Galaksi Savaşçıları (1999), Agent X (2015), Aşk Gibi Bir Şey (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,620

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 60,280

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 79,793

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 128,352
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017