Giriş Kayıt
Suzann Ellis

Suzann Ellis


Yapımcı

Suzann Ellis, yapımcı. Galaksi Savaşçıları (1999), Agent X (2015), Aşk Gibi Bir Şey (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,597

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 60,094

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 79,503

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 127,990
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,285) The Blacklist (3,472) Into the Badlands (3,058) Fargo (2,732) The Last Kingdom (2,591) Doctor Who (2,178) The Flash (2,110) Game of Thrones (1,732) The Expanse (1,717) Vikings (1,702)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017