Giriş Kayıt
Suzann Ellis

Suzann Ellis


Yapımcı

Suzann Ellis, yapımcı. Galaksi Savaşçıları (1999), Agent X (2015), Aşk Gibi Bir Şey (2005), (1999) Onaltıncı Raund (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 4.4 596
2015 Aksiyon Yapımcı 6.2 3,698

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 62,624

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Yapımcı 7.6 83,223

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Yapımcı 7.3 133,490
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018