Giriş Kayıt
Antonia Ellis

Antonia Ellis (73)


Oyuncu

Antonia Marie Ellis, 30 Nisan 1944 Newport, Isle of Wight, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mahler (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonia Marie Ellis
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1944
Doğum Yeri: Newport, Isle of Wight, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 35 Komedi Oyuncu 6.0 13,215
1974 30 Biyografi Oyuncu 7.2 1,647
1971 27 Komedi Oyuncu 7.8 2,345
1970 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,078

Uçan otomobil
1968 24 Aile Çeşitli 6.9 34,255
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,638) Blade Runner 2049 (3,495) Jigsaw (2,626) Last Flag Flying (2,426) The Man from Earth: Holocene (2,404) Geostorm (2,365) The Open House (1,343) Dunkirk (1,176) The Foreigner (1,043) It (1,009)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,063) Black Mirror (5,601) Supernatural (4,698) The Big Bang Theory (4,038) Shameless (2,632) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,567) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,888) Knightfall (1,471)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018