Giriş Kayıt
Antonia Ellis

Antonia Ellis (73)


Oyuncu

Antonia Marie Ellis, 30 Nisan 1944 Newport, Isle of Wight, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mahler (1974) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonia Marie Ellis
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1944
Doğum Yeri: Newport, Isle of Wight, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 35 Komedi Oyuncu 6.0 13,111
1974 30 Biyografi Oyuncu 7.2 1,647
1971 27 Komedi Oyuncu 7.8 2,345
1970 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,040

Uçan otomobil
1968 24 Aile Çeşitli 6.9 33,773
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017