Giriş Kayıt
Walter Elliott

Walter Elliott (80)


Sesler

Walter Elliott, 19 Kasım 1903 Des Moines, Iowa, ABD doğumlu sesler. King Kong (1933), Nuremberg Mahkemesi (1961), Çılgın Dünya (1963), Rüzgârın Mirası (1960) gibi yapımlarla biliniyor.17 Eylül 1984 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1903
Ölüm Tarihi: 17 Eylül 1984
Doğum Yeri: Des Moines, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Walter G. Elliott
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Dünya
1963 60 Aksiyon Sesler 7.6 31,043
1963 60 Dram Sesler 7.3 1,838
1962 59 Dram Sesler 7.2 931

Nuremberg Mahkemesi
1961 58 Dram Sesler 8.3 49,241
1961 58 Dram Sesler 6.6 294

Rüzgârın Mirası
1960 57 Dram Sesler 8.2 21,620

Sahilde
1959 56 Dram Sesler 7.3 9,596

Kader Bağlayınca
1958 55 Suç Sesler 7.7 9,677

Gurur ve ihtiras
1957 54 Aksiyon Sesler 5.8 1,971
1957 54 Müzikal Sesler    

Hakanlar Çarpışıyor
1956 53 Macera Sesler 3.4 2,502
1956 53 Macera Sesler 6.4 735
1956 53 Western Sesler 6.5 414
1955 52 Romantik Sesler 5.6 271
1955 52 Macera Sesler 5.3 535
1952 49 Dram Sesler 7.1 3,150

Koca Bebek Joe
1949 46 Macera Sesler 7.0 3,498
1935 32 Macera Sesler 6.5 722
1935 32 Macera Sesler 6.6 1,040

King Kong’un Oğlu
1933 30 Aksiyon Sesler 5.8 2,894
1933 30 Macera Sesler 7.9 67,798
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017