Giriş Kayıt
Tom Elliott

Tom Elliott


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tom Elliott, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Hesaplaşma (1995), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Elliot | Tom Elliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Dublör 7.4 55,118
2016 Aksiyon Dublör 7.6 18,128

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.3 139,340

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 509,102
2015 Aksiyon Dublör 5.9 16,080

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Dublör 5.1 12,288

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 86,063

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 567,530

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 146,630

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 257,093

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 247,762
2012 Komedi Dublör 6.2 110,458
2012 Gerilim Dublör 4.1 1,226

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 78,768

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 65,524
2011 Komedi Dublör 4.2 2,489

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 309,479

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 100,688

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 229,120

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 288,506

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Dublör 5.8 18,163

17 Yeniden
2009 Komedi Dublör 6.4 156,353

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 80,707

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Dublör 6.6 224,947

Aşkzede
2008 Komedi Dublör 7.2 231,561

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 763,008

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 68,962

Çok Fena
2007 Komedi Dublör 7.6 453,576

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,989
2007 Gerilim Dublör 4.1 174

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,796
2006 Dram Dublör 7.0 39,182

Noel Baba 3
2006 Macera Dublör 4.7 24,621

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 91,409

Dingin Savaşçı
2006 Dram Dublör 7.3 22,695
2005 Macera Dublör    

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 99,594

Kriminal
2005 Suç Çeşitli
Dublör
8.1 122,614

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 382,821

Daha Yaklaş
2004 Dram Dublör 7.3 178,882
2004 Komedi Dublör 7.5 159,521

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 314,287
2004 Aksiyon Dublör 6.8 263,591
2004 Dram Dublör 7.6 21,029

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 125,912

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Dublör 4.7 50,908

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 304,636

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 40,484

Başkaldırış
2003 Aksiyon Dublör 6.0 37,882
2003 Dram Dublör 7.0 8,250

The O.C. 2
2003 Komedi Dublör 7.5 70,573

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 106,568

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 194,713

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280

Simone
2002 Komedi Dublör 6.1 54,235

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 46,886

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Dublör 6.6 56,819

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,890

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Dublör 5.8 15,316

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 45,561

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 98,124

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 298,075
2001 Dram Dublör 7.3 183

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 107,220

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Dublör 6.1 21,132

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 92,325
2001 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,982
2000 Komedi Dublör 5.3 12,300
2000 Komedi Dublör    

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Dublör 6.6 105,985
1999 Aksiyon Dublör 4.9 23,254

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 61,443

Son Umut
1998 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 114,746
1998 Aksiyon Dublör 5.3 161,123

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1997 Aksiyon Dublör 5.2 56,639

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,916

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Dublör 5.1 12,328

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 307,766

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 67,854

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Dublör 7.4 7,130

Baş Belası
1996 Komedi Dublör 6.1 131,632

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 75,055

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 90,603
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Dublör 8.2 474,779

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 27,439

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 154,902
1995 Macera Dublör 5.8 2,673

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.7 9,259

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Dublör 6.9 74,991

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 281,505
1994 Komedi Dublör 5.2 15,514

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187
1993 Dram Dublör 7.7 23,083
1993 Suç Dublör 2.7 1,043
1993 Aksiyon Dublör 5.5 12,721

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,862

Kadın Kokusu
1992 Dram Dublör 8.0 211,890

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462
1992 Aksiyon Dublör 6.0 3,503
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 51,216
1992 Komedi Dublör 6.5 1,472
1992 Dram Dublör 6.1 2,480

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 198,065

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.6 1,831

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 125,034

Roket Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.4 45,839

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Dublör 6.4 25,236
1991 Tarihi Dublör    
1991 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,651

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 65,800

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Dublör 6.4 14,862
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Korku Dublör    
1990 Fantastik Dublör    

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.3 9,253

Daima
1989 Fantastik Dublör 6.4 24,022

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.7 1,622
1989 Komedi Dublör 6.6 8,730
1989 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 25,110
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,746
1989 Suç Dublör 7.7 1,381

Yabancılar
1988 Suç Dublör 6.3 11,974

Rambo 3
1988 Aksiyon Dublör 5.7 100,481
1988 Korku Dublör 5.9 9,105
1988 Suç Dublör 5.7 3,157
1988 Western Dublör    

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,605

Koşan Adam
1987 Aksiyon Dublör 6.7 121,342
1987 Komedi Dublör 7.2 8,841

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 41,346

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,836

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,266

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Dublör 5.0 736

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Dublör 7.8 266,973
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191
1986 Aksiyon Dublör 5.9 3,325
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810

Kuzey ve Güney
1985 Dram Dublör 8.1 7,935
1985 Macera Çeşitli 6.7 13,841
1985 Komedi Dublör 6.0 8,401
1985 Aksiyon Dublör 5.2 5,747

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Dublör 6.4 44,481

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 366,157

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Komedi Dublör 3.5 511

Dışarıdakiler
1983 Suç Dublör 7.2 62,321

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 597,567

Katil Otomobil
1983 Dram Dublör 6.7 56,132

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Dublör 7.1 77,265
1983 Macera Dublör    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 5,627

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,876
1982 Macera Dublör 7.4 252

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Dublör 5.7 36,695

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,245
1981 Suç Dublör 6.8 2,360

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Dublör 6.4 4,288
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1980 Aksiyon Dublör 7.5 17,219

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,037
1980 Aksiyon Dublör 5.3 1,591

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 27,075
1978 Aksiyon Dublör 6.2 4,403
1977 Dram Dublör 7.3 1,214
1972 Komedi Dublör 8.4 42,171
1965 Dram Dublör 5.3 5,207
- Komedi Dublör    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017