Giriş Kayıt
Tom Elliott

Tom Elliott


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tom Elliott, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Hesaplaşma (1995), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Elliot | Tom Elliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Dublör 7.4 52,594
2016 Aksiyon Dublör 7.6 17,499

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.3 137,816

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 499,286
2015 Aksiyon Dublör 5.9 15,813

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Dublör 5.1 12,135

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 85,121

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 561,704

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 145,969

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 255,671

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 246,144
2012 Komedi Dublör 6.2 110,056
2012 Gerilim Dublör 4.1 1,226

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 78,527

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 65,186
2011 Komedi Dublör 4.2 2,489

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 307,992

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 100,277

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 227,406

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 287,503

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Dublör 5.8 18,163

17 Yeniden
2009 Komedi Dublör 6.4 155,686

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 80,329

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Dublör 6.6 223,618

Aşkzede
2008 Komedi Dublör 7.2 230,523

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 757,646

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 68,673

Çok Fena
2007 Komedi Dublör 7.6 451,547

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,989
2007 Gerilim Dublör 4.1 174

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,700
2006 Dram Dublör 7.0 38,916

Noel Baba 3
2006 Macera Dublör 4.7 23,797

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 90,973

Dingin Savaşçı
2006 Dram Dublör 7.3 22,500
2005 Macera Dublör    

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 99,176
2005 Suç Çeşitli
Dublör
8.1 121,565

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 380,171

Daha Yaklaş
2004 Dram Dublör 7.3 178,030
2004 Komedi Dublör 7.5 158,733

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 312,808
2004 Aksiyon Dublör 6.8 262,217
2004 Dram Dublör 7.6 20,953

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 125,475

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Dublör 4.7 50,684

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 303,197

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 40,432

Başkaldırış
2003 Aksiyon Dublör 6.0 37,882
2003 Dram Dublör 7.0 8,246

The O.C. 2
2003 Komedi Dublör 7.5 70,244

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 106,149

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 194,120

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280

Simone
2002 Komedi Dublör 6.1 54,026

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 46,680

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Dublör 6.6 56,483

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,874

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Dublör 5.8 15,316

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 45,400

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,745

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 296,398
2001 Dram Dublör 7.3 183

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,879

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Dublör 6.1 21,000

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 91,946
2001 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,889
2000 Komedi Dublör 5.3 12,291
2000 Komedi Dublör    

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Dublör 6.6 105,568
1999 Aksiyon Dublör 4.9 23,104

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 61,196

Son Umut
1998 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 114,091
1998 Aksiyon Dublör 5.3 160,361

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1997 Aksiyon Dublör 5.2 56,346
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,592

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Dublör 5.1 12,328

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 305,885

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 67,435

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Dublör 7.4 7,130

Baş Belası
1996 Komedi Dublör 6.1 130,847

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 74,463

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 90,182
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Dublör 8.2 471,474

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 27,439

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 154,105
1995 Macera Dublör 5.8 2,673

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Dublör 6.9 74,572

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 279,960
1994 Komedi Dublör 5.2 15,500

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187
1993 Dram Dublör 7.7 22,996
1993 Suç Dublör 2.7 1,043
1993 Aksiyon Dublör 5.5 12,648

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,723

Kadın Kokusu
1992 Dram Dublör 8.0 210,414

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462
1992 Aksiyon Dublör 6.1 3,479
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 50,958
1992 Komedi Dublör 6.5 1,472
1992 Dram Dublör 6.1 2,480

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 196,953

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.6 1,825

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 124,336

Roket Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.4 45,670

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Dublör 6.4 25,171
1991 Tarihi Dublör    
1991 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,651

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 65,446

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Dublör 6.4 14,862
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Korku Dublör    
1990 Fantastik Dublör    

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.3 9,171

Daima
1989 Fantastik Dublör 6.4 23,902

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.6 1,512
1989 Komedi Dublör 6.6 8,522
1989 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 24,994
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,691
1989 Suç Dublör 7.7 1,381

Yabancılar
1988 Suç Dublör 6.3 11,974

Rambo 3
1988 Aksiyon Dublör 5.7 99,831
1988 Korku Dublör 5.9 9,049
1988 Suç Dublör 5.7 3,157
1988 Western Dublör    

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,522

Koşan Adam
1987 Aksiyon Dublör 6.6 120,642
1987 Komedi Dublör 7.2 8,841

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 41,034

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,539

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,175

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Dublör 5.0 736

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Dublör 7.8 265,371
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191
1986 Aksiyon Dublör 5.9 3,325
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810

Kuzey ve Güney
1985 Dram Dublör    
1985 Macera Çeşitli 6.7 13,785
1985 Komedi Dublör 6.0 8,373
1985 Aksiyon Dublör 5.2 5,747

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Dublör 6.4 44,306

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 363,728

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Komedi Dublör 3.5 511

Dışarıdakiler
1983 Suç Dublör 7.2 61,933

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 593,159

Katil Otomobil
1983 Dram Dublör 6.6 55,589

Savaş Oyunu
1983 Bilim-Kurgu Dublör 7.1 76,813
1983 Macera Dublör    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 5,558

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,689
1982 Macera Dublör 7.4 252

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Dublör 5.7 36,162

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,057
1981 Suç Dublör 6.8 2,329

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Dublör 6.4 4,288
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1980 Aksiyon Dublör 7.5 17,058

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 10,960
1980 Aksiyon Dublör 5.3 1,591

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 26,903
1978 Aksiyon Dublör 6.2 4,403
1977 Dram Dublör 7.3 1,214
1972 Komedi Dublör 8.4 41,725
1965 Dram Dublör 5.3 5,177
- Komedi Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017