Giriş Kayıt
Tom Elliott

Tom Elliott


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tom Elliott, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Hesaplaşma (1995), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Elliot | Tom Elliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Dublör 7.4 60,824
2016 Aksiyon Dublör 7.6 19,183

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.2 142,269

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 521,927
2015 Aksiyon Dublör 5.9 16,772

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Dublör 5.1 12,664

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 87,361

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 579,673

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 147,958

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 260,431

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 251,244
2012 Komedi Dublör 6.2 111,405
2012 Gerilim Dublör 4.1 1,226

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 79,501

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 66,369
2011 Komedi Dublör 4.2 2,489

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 312,640

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 101,684

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 233,336

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 290,803

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Dublör 5.8 18,554

17 Yeniden
2009 Komedi Dublör 6.4 157,957

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 81,409

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Dublör 6.6 227,749

Aşkzede
2008 Komedi Dublör 7.2 233,765

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 775,182

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 69,419

Çok Fena
2007 Komedi Dublör 7.6 458,032

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 68,524
2007 Gerilim Dublör 4.1 174

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 34,004
2006 Dram Dublör 7.0 39,337

Noel Baba 3
2006 Macera Dublör 4.7 25,872

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 92,196

Dingin Savaşçı
2006 Dram Dublör 7.3 22,695
2005 Macera Dublör    

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 100,603

Kriminal
2005 Suç Çeşitli
Dublör
8.1 124,946

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 388,656

Daha Yaklaş
2004 Dram Dublör 7.3 180,885
2004 Komedi Dublör 7.5 161,556

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 317,519
2004 Aksiyon Dublör 6.9 267,189
2004 Dram Dublör 7.6 21,233

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 126,890

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Dublör 4.7 51,773

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 307,555

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 40,843

Başkaldırış
2003 Aksiyon Dublör 6.0 38,578
2003 Dram Dublör 7.0 8,250

The O.C. 2
2003 Komedi Dublör 7.5 71,351

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 107,539

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.1 196,198

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280

Simone
2002 Komedi Dublör 6.1 54,235

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 47,360

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Dublör 6.6 57,364

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 21,236

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Dublör 5.8 15,316

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 45,987

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 98,770

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 301,551
2001 Dram Dublör 7.3 183

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 108,315

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Dublör 6.1 21,389

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 93,126
2001 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 17,264
2000 Komedi Dublör 5.3 12,300
2000 Komedi Dublör    

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Dublör 6.6 106,781
1999 Aksiyon Dublör 4.9 23,254

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 61,944

Son Umut
1998 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 115,867
1998 Aksiyon Dublör 5.3 162,536

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1997 Aksiyon Dublör 5.2 57,107

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 63,590

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Dublör 5.1 12,328

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 312,442

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 68,809

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Dublör 7.4 7,130

Baş Belası
1996 Komedi Dublör 6.1 133,335

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 77,908

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 91,629
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Dublör 8.2 482,510

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 27,439

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 156,900
1995 Macera Dublör 5.8 2,673

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.7 9,259

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Dublör 6.9 75,905

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 284,716
1994 Komedi Dublör 5.2 15,514

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187
1993 Dram Dublör 7.7 23,270
1993 Suç Dublör 2.7 1,043
1993 Aksiyon Dublör 5.5 12,905

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 25,187

Kadın Kokusu
1992 Dram Dublör 8.0 215,407

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462
1992 Aksiyon Dublör 6.1 3,566
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 51,810
1992 Komedi Dublör 6.5 1,472
1992 Dram Dublör 6.1 2,480

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 200,682

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.6 1,831

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 127,152

Roket Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.4 46,263

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Dublör 6.4 25,698
1991 Tarihi Dublör    
1991 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,651

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 66,729

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Dublör 6.4 14,862
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Korku Dublör    
1990 Fantastik Dublör    

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.3 9,253

Daima
1989 Fantastik Dublör 6.4 24,358

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.7 1,622
1989 Komedi Dublör 6.5 9,041
1989 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 25,417
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,899
1989 Suç Dublör 7.7 1,381

Yabancılar
1988 Suç Dublör 6.3 12,387

Rambo 3
1988 Aksiyon Dublör 5.7 101,720
1988 Korku Dublör 5.9 9,302
1988 Suç Dublör 5.7 3,157
1988 Western Dublör    

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,844

Koşan Adam
1987 Aksiyon Dublör 6.7 122,808
1987 Komedi Dublör 7.2 8,841

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 41,991

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 58,590

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,543

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Dublör 5.0 930

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Dublör 7.8 270,672
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191
1986 Aksiyon Dublör 5.9 3,325
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810

Kuzey ve Güney
1985 Dram Dublör 8.1 8,048
1985 Macera Çeşitli 6.7 14,109
1985 Komedi Dublör 6.0 8,506
1985 Aksiyon Dublör 5.2 5,747

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Dublör 6.4 44,916

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 371,964

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Komedi Dublör 3.5 511

Dışarıdakiler
1983 Suç Dublör 7.2 63,165

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 608,068

Katil Otomobil
1983 Dram Dublör 6.7 56,949

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Dublör 7.1 78,178
1983 Macera Dublör    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 5,728

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 24,335
1982 Macera Dublör 7.4 252

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Dublör 5.7 37,310

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,516
1981 Suç Dublör 6.8 2,415

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Dublör 6.4 4,288
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1980 Aksiyon Dublör 7.5 17,518

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,216
1980 Aksiyon Dublör 5.3 1,591

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 27,456
1978 Aksiyon Dublör 6.2 4,403
1977 Dram Dublör 7.3 1,214
1972 Komedi Dublör 8.4 42,941
1965 Dram Dublör 5.3 5,269
- Komedi Dublör    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018