Giriş Kayıt
Tom Elliott

Tom Elliott


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tom Elliott, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Hesaplaşma (1995), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Elliot | Tom Elliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Dublör 8.2 7,340

Kara Gün
2016 Suç Dublör 7.4 67,241
2016 Aksiyon Dublör 7.6 21,175

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.2 146,900

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 538,858
2015 Aksiyon Dublör 5.9 17,684

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Dublör 5.1 13,263

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 89,657

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 607,265

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 150,178

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 265,018

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.8 256,580
2012 Komedi Dublör 6.2 113,670
2012 Gerilim Dublör 4.1 1,226

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 80,512

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.3 67,756
2011 Komedi Dublör 4.2 2,587

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 317,425

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 103,003

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 239,036

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 294,545

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Dublör 5.8 18,927

17 Yeniden
2009 Komedi Dublör 6.4 160,496

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 82,397

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Dublör 6.6 231,928

Aşkzede
2008 Komedi Dublör 7.2 238,657

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 802,074

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 69,739

Çok Fena
2007 Komedi Dublör 7.6 464,914

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 69,358
2007 Gerilim Dublör 4.1 174

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 34,334
2006 Dram Dublör 7.0 39,530

Noel Baba 3
2006 Macera Dublör 4.7 25,872

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 93,651

Dingin Savaşçı
2006 Dram Dublör 7.3 22,695
2005 Macera Dublör    

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 102,090

Kriminal
2005 Suç Çeşitli
Dublör
8.1 128,600

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 396,220

Daha Yaklaş
2004 Dram Dublör 7.3 183,861
2004 Komedi Dublör 7.5 164,296

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.5 322,431
2004 Aksiyon Dublör 6.9 273,016
2004 Dram Dublör 7.6 21,536

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 128,248

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Dublör 4.7 53,105

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 311,673

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 41,311

Başkaldırış
2003 Aksiyon Dublör 6.0 39,288
2003 Dram Dublör 7.0 8,250

The O.C. 2
2003 Komedi Dublör 7.5 72,394

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.9 109,207

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.1 198,351

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 17,280

Simone
2002 Komedi Dublör 6.1 55,188

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 48,079

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Dublör 6.6 58,220

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 21,531

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Dublör 5.8 15,316

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 46,655

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 99,868

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 306,895
2001 Dram Dublör 7.3 183

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 109,712

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Dublör 6.1 21,665

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 94,303
2001 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 17,855
2000 Komedi Dublör 5.3 12,498
2000 Komedi Dublör    

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Dublör 6.6 107,915
1999 Aksiyon Dublör 4.9 23,254

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 62,770

Son Umut
1998 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 118,019
1998 Aksiyon Dublör 5.3 164,993

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1997 Aksiyon Dublör 5.2 58,078

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Dublör 5.4 64,766

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Dublör 5.1 12,328

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 323,741

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 70,262

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Dublör 7.4 7,130

Baş Belası
1996 Komedi Dublör 6.1 135,633

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 78,476

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 93,011
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Dublör 8.2 497,963

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 28,398

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 159,622
1995 Macera Dublör 5.8 2,673

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.7 9,508

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Dublör 6.9 77,286

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 289,560
1994 Komedi Dublör 5.2 16,178

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 7,187
1993 Dram Dublör 7.7 23,607
1993 Suç Dublör 2.7 1,043
1993 Aksiyon Dublör 5.5 13,157

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 25,683

Kadın Kokusu
1992 Dram Dublör 8.0 220,559

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462
1992 Aksiyon Dublör 6.0 3,666
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 52,755
1992 Komedi Dublör 6.5 1,472
1992 Dram Dublör 6.1 2,480

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 204,492

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.6 1,831

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 130,404

Roket Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.4 46,996

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Dublör 6.4 26,224
1991 Tarihi Dublör    
1991 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,651

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 68,408

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Dublör 6.4 14,862
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Korku Dublör    
1990 Fantastik Dublör    

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.3 9,611

Daima
1989 Fantastik Dublör 6.4 24,965

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.7 1,622
1989 Komedi Dublör 6.5 9,667
1989 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.1 25,885
1989 Aksiyon Dublör 6.2 5,956
1989 Suç Dublör 7.7 1,381

Yabancılar
1988 Suç Dublör 6.3 12,387

Rambo 3
1988 Aksiyon Dublör 5.8 103,671
1988 Korku Dublör 5.9 9,470
1988 Suç Dublör 5.7 3,157
1988 Western Dublör    

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 16,195

Koşan Adam
1987 Aksiyon Dublör 6.7 125,004
1987 Komedi Dublör 7.2 8,841

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 43,111

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.5 59,878

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 24,267

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Dublör 5.0 930

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Dublör 7.8 276,148
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191
1986 Aksiyon Dublör 5.9 3,784
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810

Kuzey ve Güney
1985 Dram Dublör 8.1 8,245
1985 Macera Çeşitli 6.7 14,304
1985 Komedi Dublör 6.0 8,674
1985 Aksiyon Dublör 5.2 5,747

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.9 12,956

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Dublör 6.4 45,720

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 381,301

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Komedi Dublör 3.5 511

Dışarıdakiler
1983 Suç Dublör 7.2 64,762

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 627,166

Katil Otomobil
1983 Dram Dublör 6.7 58,587

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Dublör 7.1 80,004
1983 Macera Dublör    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 5,929

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 25,039
1982 Macera Dublör 7.4 252

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Dublör 5.7 38,486

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 18,958
1981 Suç Dublör 6.8 2,535

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Dublör 6.4 4,792
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1980 Aksiyon Dublör 7.5 17,983

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 11,524
1980 Aksiyon Dublör 5.3 1,591

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.8 28,085
1978 Aksiyon Dublör 6.2 4,403
1977 Dram Dublör 7.3 1,214
1972 Komedi Dublör 8.4 44,343
1965 Dram Dublör 5.3 5,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018