Giriş Kayıt
Tom Elliott

Tom Elliott


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Tom Elliott, dublör, yönetmen asistanı, oyuncu. Büyük Hesaplaşma (1995), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986), Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı (2013), Kadın Kokusu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Thomas Elliot | Tom Elliot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Gün
2016 Suç Dublör 7.4 48,301
2016 Aksiyon Dublör 7.7 15,079

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Dublör 5.3 134,983

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Dublör 6.6 491,894
2015 Aksiyon Dublör 5.9 15,340

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 Animasyon Dublör 5.1 11,868

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 84,176

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Dublör 7.8 554,896

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Dublör 6.5 144,975

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Dublör 7.3 253,401

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 243,555
2012 Komedi Dublör 6.2 109,258
2012 Gerilim Dublör 4.1 1,226

Muppetlar
2011 Komedi Dublör 7.1 78,138

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.4 64,637
2011 Komedi Dublör 4.2 2,489

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 305,583

Aşkın Büyüsü
2011 Dram Dublör 6.9 99,673

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 224,126

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 285,719

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Dublör 5.8 18,163

17 Yeniden
2009 Komedi Dublör 6.4 154,513

Fi Tarihi
2009 Macera Dublör 4.9 79,827

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Dublör 6.6 221,601

Aşkzede
2008 Komedi Dublör 7.2 229,009

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 750,827

88 Dakika
2007 Suç Dublör 5.9 68,230

Çok Fena
2007 Komedi Dublör 7.6 448,009

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,634
2007 Gerilim Dublör 4.1 174

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Dublör 5.5 33,587
2006 Dram Dublör 7.0 38,916

Noel Baba 3
2006 Macera Dublör 4.7 23,797

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 90,383

Dingin Savaşçı
2006 Dram Dublör 7.3 22,228
2005 Macera Dublör    

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Dublör 6.5 98,438

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Dublör 6.5 376,301
2005 Suç Dublör
Çeşitli
8.1 120,092

Daha Yaklaş
2004 Dram Dublör 7.3 176,806
2004 Komedi Dublör 7.5 157,557

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör 7.6 310,329
2004 Aksiyon Dublör 6.8 259,541
2004 Dram Dublör 7.6 20,813

Özel Tim
2003 Aksiyon Dublör 6.0 124,874

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Dublör 4.7 49,998

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Dublör 7.0 301,069

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Dublör 6.1 40,172

Başkaldırış
2003 Aksiyon Dublör 6.0 37,488
2003 Dram Dublör 7.0 8,199

The O.C. 2
2003 Komedi Dublör 7.5 69,729

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Dublör 4.8 105,446

Eski Dostlar
2003 Komedi Dublör 7.2 193,136

Balistik
2002 Aksiyon Dublör 3.6 16,851

Simone
2002 Komedi Dublör 6.1 53,301

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 46,307

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Dublör 6.6 56,038

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Dublör 5.2 4,785

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,697

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Dublör 5.8 15,316

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Dublör 4.9 45,078

Tabana Kuvvet
2001 Macera Dublör 6.4 97,235

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Dublör 6.7 293,976
2001 Dram Dublör 7.3 183

Evrim
2001 Komedi Dublör 6.1 106,302

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Dublör 6.1 20,906

Meksikalı
2001 Macera Dublör 6.1 91,434
2001 Aksiyon Dublör 5.3 5,473

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Dublör 3.6 16,701
2000 Komedi Dublör 5.3 12,205
2000 Komedi Dublör    

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Dublör 6.6 105,041
1999 Aksiyon Dublör 4.9 22,954

Kuşatma
1998 Aksiyon Dublör 6.3 60,746

Son Umut
1998 Aksiyon Dublör 6.1 13,981

Arabulucu
1998 Aksiyon Dublör 7.3 113,176
1998 Aksiyon Dublör 5.3 159,286

Kumpas
1997 Aksiyon Dublör 5.5 4,922
1997 Aksiyon Dublör 5.2 55,914
1997 Aksiyon Dublör 5.4 62,045

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Dublör 5.1 12,328

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Dublör 6.5 302,802

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 66,721

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Dublör 7.4 7,130

Baş Belası
1996 Komedi Dublör 6.1 129,753

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 73,858

Silici
1996 Aksiyon Dublör 6.1 89,467
1996 Suç Dublör 6.2 2,923

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Dublör 8.2 466,220

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.7 27,282

Su Dünyası
1995 Aksiyon Dublör 6.1 152,811
1995 Macera Dublör 5.8 2,673

İkiz Ejder
1994 Aksiyon Dublör 3.6 8,881

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Dublör 6.9 73,833

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Dublör 7.2 277,583
1994 Komedi Dublör 5.2 15,342

Makinadaki Hayalet
1993 Korku Dublör 4.4 2,743

Bir Amerikan Efsanesi
1993 Dram Dublör 6.5 6,903
1993 Dram Dublör 7.7 22,843
1993 Suç Dublör 2.7 1,043
1993 Aksiyon Dublör 5.5 12,501

Şeref Bağı
1993 Suç Dublör 8.0 24,521

Kadın Kokusu
1992 Dram Dublör 8.0 208,426

Masum Kan
1992 Komedi Dublör 6.2 7,462
1992 Aksiyon Dublör 6.1 3,439
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Uzak Ufuklar
1992 Macera Dublör 6.5 50,581
1992 Komedi Dublör 6.5 1,472
1992 Dram Dublör 6.1 2,480

Kanca
1991 Macera Dublör 6.7 195,133

Av Peşinde
1991 Suç Dublör 6.6 1,798

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 123,012

Roket Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.4 45,444

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Dublör 6.4 24,943
1991 Tarihi Dublör    
1991 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,651

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Dublör 5.9 64,772

Pasifik Tepeleri
1990 Gizem Dublör 6.4 14,862
1990 Aksiyon Dublör 5.6 788
1990 Korku Dublör    
1990 Fantastik Dublör    

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
3.3 9,171

Daima
1989 Fantastik Dublör 6.4 23,686

Evden Uzakta
1989 Gerilim Dublör 5.6 1,512
1989 Komedi Dublör 6.6 8,187
1989 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 24,804
1989 Aksiyon Dublör 6.1 5,642
1989 Suç Dublör 7.7 1,381

Yabancılar
1988 Suç Dublör 6.3 11,974

Rambo 3
1988 Aksiyon Dublör 5.7 98,875
1988 Korku Dublör 5.9 8,382
1988 Suç Dublör 5.7 3,157
1988 Western Dublör    

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,392

Koşan Adam
1987 Aksiyon Dublör 6.6 119,636
1987 Komedi Dublör 7.2 8,841

Zirvede
1987 Aksiyon Dublör 5.7 40,594

Üç kabadayi
1986 Macera Dublör 6.4 57,058

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 22,996

Ölmek İçin Geç Değil
1986 Aksiyon Dublör 5.0 736

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Dublör 7.8 262,879
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191
1986 Aksiyon Dublör 5.9 3,325
1986 Aksiyon Dublör 6.3 2,177

Kara Ay Yükseliyor
1986 Aksiyon Dublör 5.4 3,810

Kuzey ve Güney
1985 Dram Dublör    
1985 Macera Çeşitli 6.7 13,650
1985 Komedi Dublör 6.0 8,335
1985 Aksiyon Dublör 5.2 5,747

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Dublör 4.8 12,483

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Dublör 6.4 43,987

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Dublör 7.6 359,722

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956
1984 Komedi Dublör 3.5 511

Dışarıdakiler
1983 Suç Dublör 7.2 61,392

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 586,350

Katil Otomobil
1983 Dram Dublör 6.6 54,544

Savaş Oyunu
1983 Bilim-Kurgu Dublör 7.1 76,164
1983 Macera Dublör    

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Dublör 7.3 5,484

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Dublör 6.9 23,379
1982 Macera Dublör 7.4 252

13. Cuma 3. Bölüm
1982 Korku Dublör 5.7 35,395

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452

Postacı Kapıyı İki Kere Çalar
1981 Suç Dublör 6.6 17,958
1981 Suç Dublör 6.8 2,280

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Dublör 6.4 4,288
1981 Komedi Dublör 5.0 933
1980 Aksiyon Dublör 7.5 16,827

Cennetin Kapısı
1980 Aksiyon Dublör 6.8 10,864
1980 Aksiyon Dublör 5.3 1,591

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Dublör 5.9 26,644
1978 Aksiyon Dublör 6.2 4,403
1977 Dram Dublör 7.3 1,214
1972 Komedi Dublör 8.4 41,051
1965 Dram Dublör 5.3 5,129
- Komedi Dublör    
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017