Giriş Kayıt
Michael Elliott

Michael Elliott


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Michael Elliott, yönetmen asistanı, yapımcı. Sıkı Aynasızlar (2007), Bir Dilim Suç (2004), Deccal (2009), Scoop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Elliot | Mike Elliott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 6.5 1,611

Ezik
2014 Dram Yapımcı 5.6 855

Baba Beni Yakalasana
2014 Gerilim Yapımcı 6.3 943
2012 Dram Yapımcı 7.9 148
2012 Belgesel 8.3 317
2010 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.8 3,810
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 2,961

Deccal
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 99,577

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 23,095
2009 Dram Yapımcı 6.9 822
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 212

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 24,322

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 398,383
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 73,370

Guantanamo Yolu
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.5 10,512
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 18,813
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 1,580

Milyonlar
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 22,547

Aşk Yazım
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 17,571

Bir Dilim Suç
2004 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 145,525
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 2,022

Tutku Nehri
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 11,618

Kod 46
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 18,967

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 28,926

Hırçın Aşık
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 13,983

Tutku
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 11,993
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 7,732
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 18,037
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 707
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 666
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,592

Seni istiyorum
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 2,384
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 1,453
1996 Suç Yönetmen Asistanı 5.4 281
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 404
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 1,515
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018