Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Elliott

Michael Elliott


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Michael Elliott, yönetmen asistanı, yapımcı. Sıkı Aynasızlar (2007), Bir Dilim Suç (2004), Deccal (2009), Scoop (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Elliot | Mike Elliott
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    

Ezik
2014 Dram Yapımcı 5.6 669

Baba Beni Yakalasana
2014 Gerilim Yapımcı 6.3 943
2012 Dram Yapımcı 7.9 148
2012 Belgesel 8.3 317
2010 Dram Yönetmen Asistanı    
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 2,961

Deccal
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 91,644

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 21,566
2009 Dram Yapımcı 6.9 822
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 212

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 24,322

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 364,036
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 68,893

Guantanamo Yolu
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.5 10,512
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 18,813
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 1,580

Milyonlar
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 21,966

Aşk Yazım
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 16,702

Bir Dilim Suç
2004 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 137,457
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 2,022

Tutku Nehri
2003 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 11,618

Kod 46
2003 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 18,224

24 Saat Parti İnsanları
2002 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 27,414

Hırçın Aşık
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 3.6 13,261

Tutku
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 11,703
2002 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 6,968
2001 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 17,798
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.6 707
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 666
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 3,592

Seni istiyorum
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 2,384
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 1,453
1996 Suç Yönetmen Asistanı 5.4 281
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 404
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 1,515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017