Giriş Kayıt
Linda Ellerbee

Linda Ellerbee (72)


Oyuncu

Linda Jane Smith, 15 Ağustos 1944 Bryan, Texas, ABD doğumlu oyuncu. "Nick News with Linda Ellerbee" (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Linda Jane Smith
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1944
Doğum Yeri: Bryan, Texas, ABD
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 63 Belgesel Oyuncu
7.9 402
2005 Belgesel Oyuncu 8.7 2,638
1994 Komedi Oyuncu 6.3 4,050
1993 Komedi Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143
1987 43 Komedi Oyuncu 6.1 11,135
Dizi Altyazıları
The Flash (8,824) Better Call Saul (6,826) Lucifer (3,956) American Gods (3,684) Fargo (3,628) Gotham (3,593) Twin Peaks (3,149) The 100 (2,971) 12 Monkeys (2,607) Supernatural (2,576)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017