Giriş Kayıt
Michael Elias

Michael Elias (77)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Michael Elias, 20 Eylül 1940 Monticello, New York, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. The Jerk (1979) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1940
Doğum Yeri: Monticello, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 48 Komedi Oyuncu 6.8 19,591
1986 Komedi Senarist
Yapımcı
6.6 1,544
1983 43 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.4 25
1982 42 Komedi Oyuncu
Senarist
5.2 2,421
1979 39 Komedi Senarist 7.2 45,630
1979 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 7,126
1966 26 Dram Oyuncu 6.8 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017