Giriş Kayıt
Michael Elias

Michael Elias (76)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Michael Elias, 20 Eylül 1940 Monticello, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı. The Jerk (1979), The Frisco Kid (1979), Young Doctors in Love (1982), Head of the Class (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1940
Doğum Yeri: Monticello, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 48 Komedi Oyuncu 6.8 18,791
1986 Komedi Senarist
Yapımcı
6.6 1,434
1982 42 Komedi Oyuncu
Senarist
5.2 2,421
1979 39 Komedi Senarist 7.2 44,091
1979 39 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 6,900
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017