Giriş Kayıt
Richard Elfyn

Richard Elfyn


Oyuncu

Richard Elfyn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,698
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,112
2012 Komedi Oyuncu 8.0 1,342
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 112,838
2010 Fantastik Oyuncu 6.8 6
2007 Dram Oyuncu 7.1 130
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Karanlık
2005 Korku Oyuncu 5.4 9,287
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018