Giriş Kayıt
Richard Elfyn

Richard Elfyn


Oyuncu

Richard Elfyn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,698
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,112
2012 Komedi Oyuncu 8.0 1,322
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 112,026
2010 Fantastik Oyuncu 6.8 6
2007 Dram Oyuncu 7.1 130
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Karanlık
2005 Korku Oyuncu 5.4 9,287
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017