Giriş Kayıt
Richard Elfyn

Richard Elfyn


Oyuncu

Richard Elfyn, oyuncu. A Viking Saga: The Darkest Day (2013), Karanlık (2005), (2013) Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti (2013), (2017) Keeping Faith (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 7.5 700

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,698
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,112
2012 Komedi Oyuncu 8.0 1,372
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 113,942
2010 Fantastik Oyuncu 6.8 6
2007 Dram Oyuncu 7.1 130
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Karanlık
2005 Korku Oyuncu 5.4 9,287
Film Altyazıları
Rampage (13,324) Ready Player One (8,016) Blockers (1,961) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,478) The Cured (736) Future World (647) Den 12. mann (630) Black Panther (527) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,560) The 100 (2,873) La casa de papel (2,201) The Expanse (2,190) 12 Monkeys (2,142) The Crossing (1,940) Into the Badlands (1,716) Vikings (1,144) Legion (1,125) Supernatural (1,021)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018