Giriş Kayıt
Richard Elfyn

Richard Elfyn


Oyuncu

Richard Elfyn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,672
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,112
2012 Komedi Oyuncu 8.0 1,192
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 110,899
2010 Fantastik Oyuncu 6.8 6
2007 Dram Oyuncu 7.1 130
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Karanlık
2005 Korku Oyuncu 5.4 9,287
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017