Giriş Kayıt
Richard Elfyn

Richard Elfyn


Oyuncu

Richard Elfyn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Oyuncu 5.4 4,513
2013 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,112
2012 Komedi Oyuncu 8.0 1,192
2011 Aksiyon Oyuncu 6.5 109,019
2010 Fantastik Oyuncu 6.8 6
2007 Dram Oyuncu 7.1 130
2006 Komedi Oyuncu 8.0 968

Karanlık
2005 Korku Oyuncu 5.4 9,287
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017