Giriş Kayıt
Priyanga Burford

Priyanga Burford


Oyuncu

Priyanga Burford, oyuncu. (2014) A Long Way Down (2014), (2008) Başka Bir Adam (2008), (2015) London Spy (2015), (2007) Magicians (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Priyanga Elan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.5 1,262
2017 Dram Oyuncu 6.9 555
2016 Komedi Oyuncu 6.0 95

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 42,790
2015 Suç Oyuncu 7.6 4,398
2014 Komedi Oyuncu 6.6 164
2014 Komedi Oyuncu 6.4 26,728
2013 Dram Oyuncu 6.3 2,007

Başka Bir Adam
2008 Dram Oyuncu 5.5 9,593
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,658
2005 Komedi Oyuncu 4.2 114
2003 Suç Oyuncu 7.8 785
1998 Dram Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,569
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,905
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017