Giriş Kayıt
Priyanga Burford

Priyanga Burford


Oyuncu

Priyanga Burford, oyuncu. (2014) A Long Way Down (2014), (2008) Başka Bir Adam (2008), (2015) London Spy (2015), (2007) Magicians (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Priyanga Elan
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.0 95

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 36,038
2015 Suç Oyuncu 7.6 4,398
2014 Komedi Oyuncu 6.6 164
2014 Komedi Oyuncu 6.4 26,162
2013 Dram Oyuncu 6.3 2,007

Başka Bir Adam
2008 Dram Oyuncu 5.5 9,451
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,982
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,106
2005 Komedi Oyuncu 4.2 114
2003 Suç Oyuncu 7.8 785
1998 Dram Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,406
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,785
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017