Giriş Kayıt
Carmen Ejogo

Carmen Ejogo (44)


Oyuncu

Carmen Elizabeth Ejogo, 22 Ekim 1973 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Özgürlük Yürüyüşü (2014), Uzaklara Gidelim (2009), Gece Gelen (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmen Elizabeth Ejogo
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1973
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
8.6 (9 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar 2
2018 Macera Oyuncu    
2017 44 Suç Oyuncu 5.8 333

Gece Gelen
2017 44 Korku Oyuncu 6.2 39,183

Yaratık: Covenant
2017 44 Korku Oyuncu 6.5 170,860
2017 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 254

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 43 Macera Oyuncu 7.4 277,374
2015 42 Biyografi Oyuncu 6.9 5,212

Özgürlük Yürüyüşü
2014 41 Biyografi Oyuncu 7.5 70,307

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 111,088
2013 Dram Oyuncu 6.4 4,767
2012 39 Aksiyon Oyuncu 5.1 29,733
2012 39 Dram Oyuncu 5.7 5,261
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,341

Uzaklara Gidelim
2009 36 Komedi Oyuncu 7.1 47,713

Zafer ve Gurur
2008 35 Suç Oyuncu 6.7 55,221

İçindeki Yabancı
2007 34 Suç Oyuncu 6.8 52,944
2007 Suç Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 32 Dram Oyuncu    

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 7,290

Daha Kötüsü Olamaz
2001 28 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 28 Dram Oyuncu 3.6 763
2000 27 Romantik Oyuncu 6.1 3,859
1999 26 Dram Oyuncu 6.4 1,134

Seni istiyorum
1998 25 Suç Oyuncu 6.3 2,384

Tatlı Sert
1998 25 Aksiyon Oyuncu 3.7 36,930
1997 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 21,528
1996 Dram Oyuncu    
1986 13 Dram Oyuncu 5.6 2,554
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017