Giriş Kayıt
Carmen Ejogo

Carmen Ejogo (44)


Oyuncu

Carmen Elizabeth Ejogo, 22 Ekim 1973 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Özgürlük Yürüyüşü (2014), Uzaklara Gidelim (2009), Gece Gelen (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmen Elizabeth Ejogo
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1973
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
8.6 (9 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fantastik Canavarlar: Grindelwald'in Suçları
2018 Macera Oyuncu    
2017 44 Suç Oyuncu 6.3 2,092

Gece Gelen
2017 44 Korku Oyuncu 6.2 46,658

Yaratık: Covenant
2017 44 Korku Oyuncu 6.5 182,844
2017 44 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 254

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 43 Macera Oyuncu 7.4 288,862
2015 42 Biyografi Oyuncu 6.9 5,212

Özgürlük Yürüyüşü
2014 41 Biyografi Oyuncu 7.5 71,365

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 112,417
2013 Dram Oyuncu 6.4 4,767
2012 39 Aksiyon Oyuncu 5.1 29,871
2012 39 Dram Oyuncu 5.7 5,261
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,341

Uzaklara Gidelim
2009 36 Komedi Oyuncu 7.1 47,979

Zafer ve Gurur
2008 35 Suç Oyuncu 6.7 55,488

İçindeki Yabancı
2007 34 Suç Oyuncu 6.8 53,189
2007 Suç Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Dram Oyuncu 7.9 2,070

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 7,611

Daha Kötüsü Olamaz
2001 28 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 Dram Oyuncu 7.3 681
2001 28 Dram Oyuncu 3.6 763
2000 27 Romantik Oyuncu 6.1 3,859
1999 26 Dram Oyuncu 6.4 1,134

Seni istiyorum
1998 25 Suç Oyuncu 6.3 2,384

Tatlı Sert
1998 25 Aksiyon Oyuncu 3.7 36,930
1997 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 21,528
1996 Dram Oyuncu    
1986 13 Dram Oyuncu 5.6 2,554
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018