Giriş Kayıt
Carmen Ejogo

Carmen Ejogo (43)


Oyuncu

Carmen Elizabeth Ejogo, 13 Ekim 1973 Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Arınma Gecesi: Anarşi (2014), Özgürlük Yürüyüşü (2014), Uzaklara Gidelim (2009), Zero Hour (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmen Elizabeth Ejogo
Doğum Tarihi: 13 Ekim 1973
Doğum Yeri: Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu    
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 112

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 43 Macera Oyuncu 7.5 196,611
2015 42 Biyografi Oyuncu 6.9 4,160

Özgürlük Yürüyüşü
2014 41 Biyografi Oyuncu 7.5 66,416

Arınma Gecesi: Anarşi
2014 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 104,803
2013 Dram Oyuncu 6.4 4,767
2012 39 Aksiyon Oyuncu 5.1 29,100
2012 39 Dram Oyuncu 5.7 5,192
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,341

Uzaklara Gidelim
2009 36 Komedi Oyuncu 7.1 46,932

Zafer ve Gurur
2008 35 Suç Oyuncu 6.7 54,058

İçindeki Yabancı
2007 34 Suç Oyuncu 6.8 51,890
2007 Suç Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 32 Dram Oyuncu    

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 7,290

Daha Kötüsü Olamaz
2001 28 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2001 28 Dram Oyuncu 3.6 763
2000 27 Romantik Oyuncu 6.1 3,859
1999 26 Dram Oyuncu 6.4 1,134

Seni istiyorum
1998 25 Suç Oyuncu 6.3 2,384

Tatlı Sert
1998 25 Aksiyon Oyuncu 3.7 36,097
1997 24 Aksiyon Oyuncu 5.5 21,528
1996 Dram Oyuncu    
1986 13 Dram Oyuncu 5.6 2,554
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017