Giriş Kayıt
Glen Eisner

Glen Eisner


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Glen Eisner, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Kanunsuzlar (2012), Çatlak Profesör (1996), Maymun Kral (2014), Kana Susadım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glen Eisner
Diğer Bir İsmi: Glenn Eisner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Kral
2014 Aksiyon Makyaj 4.8 3,882
2013 Aksiyon Makyaj 6.5 3,225

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.7 433,360

Kanunsuzlar
2012 Suç Makyaj 7.3 205,414

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 317,076

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.5 90,705

Kana Susadım
2009 Komedi Makyaj 5.2 101,086

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 250,844

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 45,349

Öldüren Sis
2007 Korku Makyaj 7.2 248,604

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt 6.1 2,550

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 665,562

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 81,063
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,355

Yaşayan Ölülerin Dönüşü 4
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,928

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Özel Efekt    

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Makyaj 7.2 194,294
1999 Aksiyon Makyaj    

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 149,555
1998 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 241,469

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 96,670
1996 Korku Özel Efekt 5.1 16,248
1994 Aksiyon Makyaj 8.3 24,665

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 851,534
1990 Fantastik Görsel Efekt 5.5 3,454
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018