Giriş Kayıt
Glen Eisner

Glen Eisner


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Glen Eisner, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Kanunsuzlar (2012), Çatlak Profesör (1996), Maymun Kral (2014), Kana Susadım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glen Eisner
Diğer Bir İsmi: Glenn Eisner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Kral
2014 Aksiyon Makyaj 4.8 3,299
2013 Aksiyon Makyaj 6.5 2,872

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.8 412,500

Kanunsuzlar
2012 Suç Makyaj 7.3 192,407

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 290,237

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.6 87,013

Kana Susadım
2009 Komedi Makyaj 5.1 95,418

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 237,491

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 43,116

Öldüren Sis
2007 Korku Makyaj 7.2 229,206

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt    

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 627,936

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 74,686
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,355

Yaşayan Ölülerin Dönüşü 4
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,928

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Özel Efekt    

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Makyaj 7.1 183,820
1999 Aksiyon Makyaj    

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 140,059
1998 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 227,776

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 89,621
1996 Korku Özel Efekt 5.1 14,810
1994 Aksiyon Makyaj 8.2 23,164

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 778,432
1991 Fantastik Görsel Efekt    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017