Giriş Kayıt
Glen Eisner

Glen Eisner


Makyaj, Özel Efekt, Görsel Efekt

Glen Eisner, makyaj, Özel efekt, görsel efekt. Kanunsuzlar (2012), Çatlak Profesör (1996), Maymun Kral (2014), Kana Susadım (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Glen Eisner
Diğer Bir İsmi: Glenn Eisner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Kral
2014 Aksiyon Makyaj 4.8 3,360
2013 Aksiyon Makyaj 6.5 3,225

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Makyaj 7.8 422,145

Kanunsuzlar
2012 Suç Makyaj 7.3 197,986

Dehşet Kapanı
2012 Korku Makyaj 7.0 301,245

Kafadar Prensler
2011 Macera Özel Efekt 5.6 88,701

Kana Susadım
2009 Komedi Makyaj 5.1 97,721

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Makyaj 7.0 243,069

Doğmamış
2009 Dram Makyaj 4.8 44,084

Öldüren Sis
2007 Korku Makyaj 7.2 237,140

Aklından Bile Geçirme
2007 Fantastik Özel Efekt    

300 Spartalı
2006 Aksiyon Makyaj 7.7 644,718

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 77,174
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,355

Yaşayan Ölülerin Dönüşü 4
2005 Komedi Makyaj 3.2 3,928

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Özel Efekt    

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 Dram Makyaj 7.2 188,339
1999 Aksiyon Makyaj    

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Çeşitli 6.7 143,985
1998 Aksiyon Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Makyaj 7.2 233,591

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 92,197
1996 Korku Özel Efekt 5.1 14,810
1994 Aksiyon Makyaj 8.2 23,754

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 806,891
1990 Fantastik Görsel Efekt 5.5 3,454
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017