Giriş Kayıt
Sveinn M. Eiðsson

Sveinn M. Eiðsson (59)


Oyuncu

Sveinn M. Eiðsson, 28 Ocak 1942 doğumlu oyuncu. Kuzgunlar Uçarken (1984) yapımıyla biliniyor.19 Temmuz 2001 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Ocak 1942
Ölüm Tarihi: 19 Temmuz 2001
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 51 Dram Oyuncu 6.1 123
1991 49 Macera Oyuncu 6.1 303

Kuzgunun Gölgesi
1988 46 Dram Oyuncu 6.4 650

Kuzgunlar Uçarken
1984 42 Aksiyon Oyuncu    
1980 38 Oyuncu    
Film Altyazıları
Passengers (7,149) Doctor Strange (3,597) Assassin's Creed (3,543) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,424) Allied (2,366) Moana (1,581) Forushande (1,393) Split (1,385) Hacksaw Ridge (1,382)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,131) Legion (7,314) Supernatural (7,198) Arrow (5,428) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,544) Black Sails (3,496) Taboo (3,413) Vikings (3,357) Suits (3,000) Legends of Tomorrow (2,887)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017