Giriş Kayıt
Christina Ray

Christina Ray


Senarist, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Christina Ray, senarist, oyuncu, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Chriss Eichman | Christina Ray Eichman
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist 5.0 269
2011 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.8 2,174
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 14,747

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Senarist 5.9 8,408
1998 Dram Oyuncu
Sanat Yönetmeni
8.2 26
Dizi Altyazıları
The Flash (10,991) Better Call Saul (6,364) Fargo (5,743) Arrow (4,735) Lucifer (4,568) The 100 (4,463) Gotham (3,763) Supernatural (3,013) American Gods (2,999) 12 Monkeys (2,996)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017