Giriş Kayıt
Christina Ray

Christina Ray


Senarist, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Christina Ray, senarist, oyuncu, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Chriss Eichman | Christina Ray Eichman
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist 5.0 269
2011 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.8 2,174
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 14,698

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Senarist 5.9 8,408
1998 Dram Oyuncu
Sanat Yönetmeni
8.2 26
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017