Giriş Kayıt
Christina Ray

Christina Ray


Senarist, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Christina Ray, senarist, oyuncu, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Chriss Eichman | Christina Ray Eichman
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist 5.0 269
2014 Suç Senarist
Yapımcı
6.9 516
2011 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.7 2,326
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 15,225

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Senarist 5.9 8,408
1998 Dram Oyuncu
Sanat Yönetmeni
8.2 26
Dizi Altyazıları
Westworld (5,851) The Expanse (3,085) The 100 (2,766) La casa de papel (2,033) Colony (1,817) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,443) Genius (1,275) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,111)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018