Giriş Kayıt
Christina Ray

Christina Ray


Senarist, Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Christina Ray, senarist, oyuncu, sanat yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Chriss Eichman | Christina Ray Eichman
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Senarist 5.0 269
2014 Suç Senarist
Yapımcı
6.9 516
2011 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.7 2,326
2008 Aksiyon Çeşitli 7.8 15,168

Kurt Kızların Laneti
2004 Korku Senarist 5.9 8,408
1998 Dram Oyuncu
Sanat Yönetmeni
8.2 26
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018