Giriş Kayıt
Ingo Ehrlich

Ingo Ehrlich


Editör

Ingo Ehrlich, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Editör 7.7 35

Yalnız
2004 Dram Editör 7.0 493
2002 Suç Editör 7.1 443
2002 Dram Editör 7.0 1,087

Olay Yeri
1970 Suç Editör 7.2 1,850
Dizi Altyazıları
Vikings (6,355) Shameless (3,796) Game of Thrones (3,066) Mr. Robot (2,965) Supernatural (2,740) The Big Bang Theory (2,207) Arrow (2,197) Outlander (1,924) Gotham (1,791) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,766)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017