Giriş Kayıt
Eagle Egilsson

Eagle Egilsson (51)


Yönetmen, Görüntü Yönetmeni, Yapımcı, Kameraman

Eagle Egilsson, 31 Ağustos 1966 Reykjavik, Iceland doğumlu yönetmen, görüntü yönetmeni, yapımcı, kameraman. Gotham (2014), Nikita (2010), TURN (2014), Dark Blue (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Reykjavik, Iceland
Diğer Bir İsmi: Egill 'Eagle' Egilson | Egill Örn Egilsson | Egill
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Talk-Show Yönetmen 3.3 255
2017 Aksiyon Yönetmen 6.0 2,780
2015 Suç Yönetmen 8.2 117,877
2015 Suç Yönetmen 5.4 9,134
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 178,806
2014 Dram Yönetmen 8.1 16,728

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Yönetmen 7.0 16,738

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 359,419

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.8 192,753
2011 45 Müzik Kameraman 8.6 615

Gizli Çember
2011 Dram Yönetmen 7.4 42,046
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 615
2010 Aksiyon Yönetmen 7.7 45,282
2010 Aksiyon Yönetmen 7.4 57,889
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 1,008
2010 Aksiyon Yönetmen 7.0 2,813
2009 Aksiyon Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
7.6 3,436
2009 Dram Görüntü Yönetmeni    
2008 Aksiyon Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
5.8 50

Uçuş Planı
2005 39 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 138,500

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.4 48,079
2002 Suç Görüntü Yönetmeni 9.3 228,208

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yönetmen 7.7 71,358
1997 31 Dram Görüntü Yönetmeni    
1996 30 Dram Görüntü Yönetmeni    

Venüs Deltası
1995 29 Dram Görüntü Yönetmeni 4.5 1,499
1995 29 Dram Görüntü Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018