Giriş Kayıt
John Treacy Egan

John Treacy Egan (55)


Oyuncu

John Treacy Egan, 10 Temmuz 1962 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Son Gece (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1962
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 36,509

Son Gece
2010 48 Dram Oyuncu 6.6 43,234
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,778
2005 43 Komedi Oyuncu 6.4 37,379
2001 39 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018