Giriş Kayıt
John Treacy Egan

John Treacy Egan (56)


Oyuncu

John Treacy Egan, 10 Temmuz 1962 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Son Gece (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1962
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 36,906

Son Gece
2010 48 Dram Oyuncu 6.6 43,435
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,897
2005 43 Komedi Oyuncu 6.4 37,567
2001 39 Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018