Giriş Kayıt
Gladys Egan

Gladys Egan (79)


Oyuncu

Gladys Egan, 24 Kasım 1905 New York, ABD doğumlu oyuncu. A Corner in Wheat (1909) yapımıyla biliniyor.08 Mart 1985 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1905
Ölüm Tarihi: 08 Mart 1985
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1912 7 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 325
1912 7 Dram Oyuncu 6.4 256
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 156
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 78
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 154
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 312
1910 5 Dram Oyuncu 5.4 8
1910 5 Dram Oyuncu 6.0 146
1910 5 Dram Oyuncu 5.4 115
1910 5 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
1909 4 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 1,523
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017