Giriş Kayıt
Gladys Egan

Gladys Egan (79)


Oyuncu

Gladys Egan, 24 Kasım 1905 New York, ABD doğumlu oyuncu. A Corner in Wheat (1909) yapımıyla biliniyor.08 Mart 1985 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1905
Ölüm Tarihi: 08 Mart 1985
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1912 7 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 325
1912 7 Dram Oyuncu 6.4 256
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 156
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 78
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.0 154
1911 6 Kısa Metraj Oyuncu 5.3 312
1910 5 Dram Oyuncu 5.4 8
1910 5 Dram Oyuncu 6.0 146
1910 5 Dram Oyuncu 5.4 115
1910 5 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
1909 4 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 1,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017