Giriş Kayıt
Aeryk Egan

Aeryk Egan


Oyuncu

Aeryk Egan, oyuncu. En İyi Arkadaşım (1995), (1990) Çizgi Ötesi (1990), (1993) Kayboluş (1993), (1998) Kampüste Ölüm (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aeryk Eagn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Korku Oyuncu 2.5 3,362

Kampüste Ölüm
1998 Komedi Oyuncu 6.1 11,842
1996 Gerilim Oyuncu    

En İyi Arkadaşım
1995 Dram Oyuncu 7.7 7,610

Kayboluş
1993 Dram Oyuncu 6.3 19,035

Çizgi Ötesi
1990 Dram Oyuncu 6.6 64,479
1990 Komedi Oyuncu    
1990 Komedi Oyuncu 5.3 2,233
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017