Giriş Kayıt
Edward Edwards

Edward Edwards


Oyuncu

Edward Edwards, oyuncu. Bir Şans Daha (2000), Tibet: Cry of the Snow Lion (2002), (1987) Robocop (1987), (2009) Wake (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.6 6,189
2013 Komedi Oyuncu 6.6 114,317
2012 Dram Oyuncu 6.2 235
2009 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2006 Suç Oyuncu    

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 99,676

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 338,558

Çatı Katı
2003 Komedi Oyuncu 5.9 48,103
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,246
2002 Suç Oyuncu 6.9 15,559
2002 Belgesel Oyuncu 7.6 569
2000 Dram Oyuncu    

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1998 Korku Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 6.5 6,440
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,076

Uçarı Gül
1991 Dram Çeşitli 6.7 3,939
1987 Aksiyon Oyuncu 7.5 196,815
1985 Suç Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,872
1982 Komedi Oyuncu 7.2 12,804
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,668
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017