Giriş Kayıt
Edward Edwards

Edward Edwards


Oyuncu

Edward Edwards, oyuncu. Bir Şans Daha (2000), Tibet: Cry of the Snow Lion (2002), (1987) Robocop (1987), (1998) Children of the Corn V: Fields of Terror (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 7.6 6,421
2013 Komedi Oyuncu 6.6 117,350
2012 Dram Oyuncu 6.2 235
2009 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2006 Suç Oyuncu    

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 102,769

Doktor House
2004 Dram Oyuncu 8.8 353,878

Çatı Katı
2003 Komedi Oyuncu 5.9 48,103
2003 Dram Oyuncu 7.0 8,250
2002 Suç Oyuncu 6.9 16,072
2002 Belgesel Oyuncu 7.6 569
2000 Biyografi Oyuncu 6.3 437

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.7 17,772
1998 Fantastik Oyuncu 4.0 3,650
1997 Suç Oyuncu 6.5 6,440
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,433

Uçarı Gül
1991 Dram Çeşitli 6.7 3,939
1987 Aksiyon Oyuncu 7.5 204,091
1985 Suç Oyuncu    
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,974
1982 Komedi Oyuncu 7.2 13,333
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,319
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018