Giriş Kayıt
Dean Edwards

Dean Edwards (47)


Oyuncu

Dean Sean Edwards, 30 Temmuz 1970 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Örümcek Adam 3 (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dean Sean Edwards
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1970
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Deen Edwards | Deon Edwards | Dien Edwards
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zirvedeki Beş
2014 44 Komedi Oyuncu 6.4 23,950
2011 41 Animasyon Oyuncu 6.4 272
2010 40 Animasyon Oyuncu    
2008 38 Komedi Oyuncu 6.9 81

Örümcek Adam 3
2007 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 430,087
2006 36 Aksiyon Oyuncu 4.8 362
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 33 Komedi Oyuncu 2.8 4,549
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 6,216
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,793
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018