Giriş Kayıt
Bob Edwards

Bob Edwards


Sesler, Yapımcı, Müzisyen

Bob Edwards, sesler, yapımcı, müzisyen. İstasyon Cinayetleri (1994), Pulse (1988), Amandla! A Revolution in Four Part Harmony (2002), Mosquita y Mari (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Sesler 6.8 71
2016 Belgesel Sesler 9.2 31
2015 Dram Sesler 9.1 18
2015 Belgesel 7.7 35

Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar
2015 Dram Sesler 6.7 322
2014 Belgesel Sesler 7.2 27
2014 Belgesel Sesler 7.3 124
2013 Belgesel Sesler 7.7 112

Son Durak
2013 Biyografi Sesler 7.5 60,378

Düşler Diyarı
2012 Dram Sesler 7.3 74,196
2012 Dram Sesler 6.1 592
2012 Belgesel Sesler    

Kabadayı
2011 Belgesel Sesler 7.4 8,956
2011 Belgesel Sesler 7.5 143

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Sesler 6.4 849
2011 Belgesel Sesler    
2010 Belgesel Sesler 7.2 31
2009 Belgesel Sesler 6.3 7
2009 Dram Sesler 7.1 1,498
2008 Komedi Sesler 6.9 499
2008 Kısa Metraj Sesler 6.4 171
2006 Belgesel Sesler    
2005 Belgesel Sesler 7.8 189
2002 Belgesel Sesler 7.4 514
1999 Macera Sesler    
1999 Macera Sesler    
1999 Macera Sesler    

Titanik
1997 Dram Sesler 7.8 869,085

Mesaj
1997 Dram Sesler 7.4 219,357
1997 Korku Sesler 5.9 3,055
1997 Komedi Sesler 4.1 2,978
1997 Aksiyon Sesler 5.5 33,134

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sesler 6.8 181,557

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Sesler 7.1 325,501
1996 Macera Sesler 7.1 314
1995 Macera Sesler 6.7 423

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sesler 5.8 65,019
1995 Komedi Sesler 6.8 12,747
1995 Aksiyon Sesler    

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Sesler 6.2 2,923

Yuvaya Dönüş
1993 Macera Sesler 6.9 36,285

Barınağın Meleği
1993 Dram Sesler 7.2 1,953
1993 Dram Sesler 6.3 2,217

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler    
1993 Belgesel Sesler 6.2 80

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sesler 7.3 6,055
1991 Belgesel Sesler 7.4 3,873
1990 Komedi Sesler
Müzik
5.5 368
1988 Bilim-Kurgu Yapımcı
Sesler
5.4 1,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017