Giriş Kayıt
Bob Edwards

Bob Edwards


Sesler, Yapımcı, Müzisyen

Bob Edwards, sesler, yapımcı, müzisyen. Radioland Murders (1994), Pulse (1988), Amandla! A Revolution in Four Part Harmony (2002), Mosquita y Mari (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sesler 9.1 18
2015 Belgesel 7.7 35

Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar
2015 Dram Sesler 6.7 322
2014 Belgesel Sesler 7.2 27
2014 Belgesel Sesler 7.3 124
2013 Belgesel Sesler 7.7 112

Son Durak
2013 Biyografi Sesler 7.5 57,798

Düşler Diyarı
2012 Dram Sesler 7.3 72,546
2012 Dram Sesler 6.1 592
2012 Belgesel Sesler    

Kabadayı
2011 Belgesel Sesler 7.4 8,956
2011 Belgesel Sesler 7.5 134

Buzlar Üzerinde
2011 Dram Sesler 6.4 849
2011 Belgesel Sesler    
2010 Belgesel Sesler 7.2 31
2009 Belgesel Sesler 6.3 7
2009 Dram Sesler 7.1 1,498
2008 Komedi Sesler 6.9 499
2008 Kısa Metraj Sesler 6.4 171
2006 Belgesel Sesler    
2005 Belgesel Sesler 7.8 189
2002 Belgesel Sesler 7.4 514
1999 Macera Sesler    
1999 Macera Sesler    
1999 Macera Sesler    

Titanik
1997 Dram Sesler 7.7 835,449

Mesaj
1997 Dram Sesler 7.4 210,538
1997 Korku Sesler 5.9 3,055
1997 Komedi Sesler 4.1 2,874
1997 Aksiyon Sesler 5.5 31,648

Romeo ve Juliet
1996 Dram Sesler 6.8 175,088

Görevimiz Tehlike
1996 Aksiyon Sesler 7.1 314,234
1996 Macera Sesler 7.1 314
1995 Macera Sesler 6.7 423

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sesler 5.8 63,194
1995 Komedi Sesler 6.8 12,445
1995 Aksiyon Sesler    
1994 Komedi Sesler 6.2 2,825

Yuvaya Dönüş
1993 Macera Sesler 6.9 34,717

Barınağın Meleği
1993 Dram Sesler 7.2 1,953
1993 Dram Sesler 6.3 2,217

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler    
1993 Belgesel Sesler 6.2 80

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Sesler 7.3 5,857
1991 Belgesel Sesler 7.4 3,873
1990 Komedi Sesler
Müzik
5.5 368
1988 Bilim-Kurgu Yapımcı
Sesler
5.4 1,603
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017