Giriş Kayıt
Michael Edward-Stevens

Michael Edward-Stevens (70)


Oyuncu

Michael Edward-Stevens, 11 Kasım 1946 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Babe (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Edward-Stephens | Michael Edward Stevens
Takma İsmi: Amadou
Burcu: Akrep
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 53 Korku Oyuncu 4.0 2,696
1999 53 Suç Oyuncu 6.4 462

Babe Şehirde
1998 52 Macera Oyuncu 5.8 26,556
1998 Macera Oyuncu 6.5 3,049
1995 49 Macera Oyuncu 6.8 100,686
1994 48 Komedi Oyuncu 6.2 341
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017