Giriş Kayıt
Kate Edwards

Kate Edwards


Yapımcı

Kate Edwards, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram 5.3 963
2009 Gerilim 5.9 3,547
2007 Dram Çeşitli 6.1 1,490
2007 Dram 5.8 402

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapımcı 4.6 3,115
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018