Giriş Kayıt
Kate Edwards

Kate Edwards


Yapımcı

Kate Edwards, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram 5.3 963
2009 Gerilim 5.9 3,287
2007 Dram Çeşitli 6.1 1,490
2007 Dram 5.8 402

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapımcı 4.6 3,115
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017