Giriş Kayıt
Joan Edwards

Joan Edwards


Oyuncu, Yapımcı

Joan Edwards, oyuncu, yapımcı. Hayatta Kalmak (1983), Chains of Gold (1991), Bak Şu Konuşana (1989), Patlama (1981) gibi yapımlarla biliniyor.11 Nisan 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 11 Nisan 2016
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 5.0 1,531
1991 Aksiyon Çeşitli 5.0 681

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Çeşitli 4.5 40,002

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Çeşitli 5.8 69,641
1985 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.3 3,818

Hayatta Kalmak
1983 Dram Çeşitli 4.5 12,556

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapımcı 4.6 3,115

Patlama
1981 Gizem Çeşitli 7.4 33,606

Şehir Kovboyu
1980 Dram Çeşitli 6.2 11,267
1972 Korku Oyuncu 3.9 300
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018