Giriş Kayıt
Joan Edwards

Joan Edwards


Oyuncu, Yapımcı

Joan Edwards, oyuncu, yapımcı. Hayatta Kalmak (1983), Chains of Gold (1991), Bak Şu Konuşana (1989), Patlama (1981) gibi yapımlarla biliniyor.11 Nisan 2016 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 11 Nisan 2016
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 5.0 1,531
1991 Aksiyon Çeşitli 5.0 681

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Çeşitli 4.5 38,995

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Çeşitli 5.8 68,039
1985 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.3 3,707

Hayatta Kalmak
1983 Dram Çeşitli 4.5 12,185

Müthiş İkili
1983 Komedi Yapımcı 4.6 3,115

Patlama
1981 Gizem Çeşitli 7.4 32,101

Şehir Kovboyu
1980 Dram Çeşitli 6.2 10,949
1972 Korku Oyuncu 3.9 300
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017