Giriş Kayıt
Lyn Edgington

Lyn Edgington (65)


Oyuncu

Lyn Platler, 27 Temmuz 1939 doğumlu oyuncu. Kirli Adam (1971) yapımıyla biliniyor.03 Haziran 2005 tarihinde (65 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lyn Platler
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 03 Haziran 2005
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Oyuncu    
1972 33 Komedi Çeşitli 5.5 440

Kirli Adam
1971 32 Aksiyon Oyuncu 7.8 118,161

Mutlu Kız
1965 26 Komedi Oyuncu 6.3 1,592
1965 26 Komedi Oyuncu 6.3 962
1963 24 Komedi Oyuncu 6.4 919
1963 24 Komedi Oyuncu 6.1 1,240
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,033) Passengers (8,461) Doctor Strange (4,763) Arrival (3,571) Assassin's Creed (2,952) Allied (2,773) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,248) Moana (1,838) Nocturnal Animals (1,430)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017