Giriş Kayıt
Rolf Eden

Rolf Eden (87)


Oyuncu

Rolf Eden, 06 Şubat 1930 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu. Ich, ein Groupie (1970) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1930
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Rolf S. Eden
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 86 Komedi Oyuncu 4.2 201
2011 81 Belgesel Oyuncu 7.5 76
1978 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 87
1977 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 624
1972 42 Gerilim Oyuncu 5.0 364
1969 39 Biyografi Oyuncu 3.4 422
1969 39 Komedi Oyuncu 5.7 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017