Giriş Kayıt
Louis L. Edemann

Louis L. Edemann (60)


Sesler

Louis L. Edemann, 02 Şubat 1946 doğumlu sesler. Müşteri (1994), Flashdance (1983), Vahşi Nehir (1994), Kedi Kız (1982) gibi yapımlarla biliniyor.12 Nisan 2006 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1946
Ölüm Tarihi: 12 Nisan 2006
Diğer Bir İsmi: Louis Edemann | Lou Edemann
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 56 Animasyon Sesler 4.7 3,774

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 55 Animasyon Sesler 6.5 6,938

Kaplan Tigger
2000 54 Animasyon Sesler 6.3 13,476
1999 53 Macera Sesler 5.8 2,077
1999 53 Aile Sesler 5.0 2,489
1998 52 Animasyon Sesler    
1997 51 Dram Sesler 7.3 60,847

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 51 Animasyon Sesler    

Aşkın İki Yüzü
1996 50 Komedi Sesler 6.5 11,960
1996 50 Dram Sesler 5.7 4,926

Kaya
1996 50 Aksiyon Sesler 7.4 274,865

Kahraman köpek balto
1995 49 Animasyon Sesler 7.1 32,848

Özgür Willy 2
1995 49 Aile Sesler 4.9 13,689

Vahşi Nehir
1994 48 Aksiyon Sesler 6.3 35,223

Müşteri
1994 48 Gerilim Sesler 6.7 49,753

Schindler'in Listesi
1993 47 Biyografi Sesler 8.9 959,613

Babam İçin
1993 47 Biyografi Sesler 8.1 123,452

Üç Silahşörler
1993 47 Aksiyon Sesler 6.4 43,870

Kalpler ve Ruhlar
1993 47 Komedi Sesler 6.9 13,779

Sonun Başlangıcı
1993 47 Dram Sesler 7.6 144,257

Şeref Bağı
1993 47 Suç Sesler 8.0 24,727

Birkaç İyi Adam
1992 46 Dram Sesler 7.7 196,573
1992 46 Aksiyon Sesler 6.4 48,266

Yaşam Savaşı
1992 46 Aksiyon Sesler 5.3 12,374

Kanca
1991 45 Macera Sesler 6.7 196,991
1991 45 Animasyon Sesler 6.5 18,537

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 45 Komedi Sesler 5.7 4,195

Roket Adam
1991 45 Aksiyon Sesler 6.4 45,673

Şehir Züppeleri
1991 45 Komedi Sesler 6.7 41,514

Genç Silahşörler 2
1990 44 Aksiyon Sesler 6.5 25,770

Çizgi Ötesi
1990 44 Dram Sesler 6.6 67,850

Ölüm Kitabı
1990 44 Suç Sesler 7.8 147,933
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 29,696

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 21,520

Geleceğe Dönüş 3
1990 44 Aksiyon Sesler 7.4 317,930

Küçük Denizkızı
1989 43 Animasyon Sesler 7.6 189,079

Harry Sally İle Tanışınca
1989 43 Komedi Sesler 7.6 161,766

Geleceğe Dönüş 2
1989 43 Macera Sesler 7.8 378,710
1989 43 Komedi Sesler 6.4 9,087

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 42 Animasyon Sesler 7.7 153,928

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 42 Komedi Sesler 5.2 22,204

Casus Aile
1988 42 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 41 Dram Sesler 7.8 96,875

Koşan Adam
1987 41 Aksiyon Sesler 6.6 120,664

Kayıp Gençler
1987 41 Komedi Sesler 7.3 100,861

Üç kabadayi
1986 40 Macera Sesler 6.4 57,547
1986 40 Animasyon Sesler 6.9 41,106

Karımı Kaçırdılar
1986 40 Komedi Sesler 6.9 22,272

Para Tuzağı
1986 40 Komedi Sesler 6.3 41,372

Yaşamak Ve Ölmek
1985 39 Aksiyon Sesler 7.3 23,178

Amazon'da Fırtına
1984 38 Aksiyon Sesler 6.9 69,150

Olmak ya da Olmamak
1983 37 Dram Sesler 6.8 8,283
1983 37 Dram Sesler 6.1 38,671

E.T.
1982 36 Aile Sesler 7.9 306,852

Kedi Kız
1982 36 Dram Sesler 6.1 15,423

Sinir
1982 36 Suç Sesler 6.4 4,452
1981 35 Komedi Sesler 6.6 3,339

Devriye
1980 34 Suç Sesler 6.4 14,449

Hayata dönüs
1980 34 Dram Sesler 7.5 1,114

Aşk, Yeniden
1980 34 Komedi Sesler 5.3 284
1980 34 Komedi Sesler 6.8 11,198
1979 33 Komedi Sesler 5.8 1,928
1978 32 Komedi Sesler 6.5 1,935
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017