Giriş Kayıt
Louis L. Edemann

Louis L. Edemann (60)


Sesler

Louis L. Edemann, 02 Şubat 1946 doğumlu sesler. Müşteri (1994), Flashdance (1983), Vahşi Nehir (1994), Kedi Kız (1982) gibi yapımlarla biliniyor.12 Nisan 2006 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1946
Ölüm Tarihi: 12 Nisan 2006
Diğer Bir İsmi: Louis Edemann | Lou Edemann
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 56 Animasyon Sesler 4.7 3,774

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 55 Animasyon Sesler 6.5 6,938

Kaplan Tigger
2000 54 Animasyon Sesler 6.3 13,476
1999 53 Macera Sesler 5.8 2,077
1999 53 Aile Sesler 5.0 2,489
1998 52 Animasyon Sesler    
1997 51 Dram Sesler 7.3 61,211

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 51 Animasyon Sesler    

Aşkın İki Yüzü
1996 50 Komedi Sesler 6.5 11,960
1996 50 Dram Sesler 5.7 4,926

Kaya
1996 50 Aksiyon Sesler 7.4 275,985

Kahraman köpek balto
1995 49 Animasyon Sesler 7.1 33,286

Özgür Willy 2
1995 49 Aile Sesler 4.9 13,689

Vahşi Nehir
1994 48 Aksiyon Sesler 6.3 35,436

Müşteri
1994 48 Gerilim Sesler 6.7 50,057

Schindler'in Listesi
1993 47 Biyografi Sesler 8.9 967,223

Babam İçin
1993 47 Biyografi Sesler 8.1 124,553

Üç Silahşörler
1993 47 Aksiyon Sesler 6.4 44,030

Kalpler ve Ruhlar
1993 47 Komedi Sesler 6.9 13,779

Sonun Başlangıcı
1993 47 Dram Sesler 7.6 145,073

Şeref Bağı
1993 47 Suç Sesler 8.0 24,862

Birkaç İyi Adam
1992 46 Dram Sesler 7.7 197,722
1992 46 Aksiyon Sesler 6.5 48,575

Yaşam Savaşı
1992 46 Aksiyon Sesler 5.3 12,374

Kanca
1991 45 Macera Sesler 6.7 198,065
1991 45 Animasyon Sesler 6.5 18,537

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 45 Komedi Sesler 5.7 4,195

Roket Adam
1991 45 Aksiyon Sesler 6.4 45,839

Şehir Züppeleri
1991 45 Komedi Sesler 6.7 41,661

Genç Silahşörler 2
1990 44 Aksiyon Sesler 6.5 25,926

Çizgi Ötesi
1990 44 Dram Sesler 6.6 68,512

Ölüm Kitabı
1990 44 Suç Sesler 7.8 149,221
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 29,696

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 21,520

Geleceğe Dönüş 3
1990 44 Aksiyon Sesler 7.4 320,330

Küçük Denizkızı
1989 43 Animasyon Sesler 7.6 190,493

Harry Sally İle Tanışınca
1989 43 Komedi Sesler 7.6 162,908

Geleceğe Dönüş 2
1989 43 Macera Sesler 7.8 381,396
1989 43 Komedi Sesler 6.4 9,087

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 42 Animasyon Sesler 7.7 154,788

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 42 Komedi Sesler 5.2 22,204

Casus Aile
1988 42 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 41 Dram Sesler 7.8 97,684

Koşan Adam
1987 41 Aksiyon Sesler 6.7 121,342

Kayıp Gençler
1987 41 Komedi Sesler 7.3 101,746

Üç kabadayi
1986 40 Macera Sesler 6.4 57,836
1986 40 Animasyon Sesler 6.9 41,315

Karımı Kaçırdılar
1986 40 Komedi Sesler 6.9 22,272

Para Tuzağı
1986 40 Komedi Sesler 6.3 41,660

Yaşamak Ve Ölmek
1985 39 Aksiyon Sesler 7.3 23,435

Amazon'da Fırtına
1984 38 Aksiyon Sesler 6.9 69,661

Olmak ya da Olmamak
1983 37 Dram Sesler 6.8 8,283
1983 37 Dram Sesler 6.1 38,950

E.T.
1982 36 Aile Sesler 7.9 308,822

Kedi Kız
1982 36 Dram Sesler 6.1 15,584

Sinir
1982 36 Suç Sesler 6.4 4,452
1981 35 Komedi Sesler 6.6 3,339

Devriye
1980 34 Suç Sesler 6.4 14,586

Hayata dönüs
1980 34 Dram Sesler 7.5 1,114

Aşk, Yeniden
1980 34 Komedi Sesler 5.3 284
1980 34 Komedi Sesler 6.8 11,198
1979 33 Komedi Sesler 5.8 1,928
1978 32 Komedi Sesler 6.5 1,935
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017