Giriş Kayıt
Louis L. Edemann

Louis L. Edemann (60)


Sesler

Louis L. Edemann, 02 Şubat 1946 doğumlu sesler. Müşteri (1994), Flashdance (1983), Vahşi Nehir (1994), Kedi Kız (1982) gibi yapımlarla biliniyor.12 Nisan 2006 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1946
Ölüm Tarihi: 12 Nisan 2006
Diğer Bir İsmi: Louis Edemann | Lou Edemann
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 56 Animasyon Sesler 4.7 3,774

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 55 Animasyon Sesler 6.5 6,938

Kaplan Tigger
2000 54 Animasyon Sesler 6.3 13,476
1999 53 Macera Sesler 5.8 2,077
1999 53 Aile Sesler 5.0 2,489
1998 52 Animasyon Sesler    
1997 51 Dram Sesler 7.3 60,211

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 51 Animasyon Sesler    

Aşkın İki Yüzü
1996 50 Komedi Sesler 6.5 11,960
1996 50 Dram Sesler 5.7 4,926

Kaya
1996 50 Aksiyon Sesler 7.4 272,840

Kahraman köpek balto
1995 49 Animasyon Sesler 7.1 32,665

Özgür Willy 2
1995 49 Aile Sesler 4.9 13,689

Vahşi Nehir
1994 48 Aksiyon Sesler 6.3 34,935

Müşteri
1994 48 Gerilim Sesler 6.7 49,097

Schindler'in Listesi
1993 47 Biyografi Sesler 8.9 946,864

Babam İçin
1993 47 Biyografi Sesler 8.1 121,564

Üç Silahşörler
1993 47 Aksiyon Sesler 6.4 43,553

Kalpler ve Ruhlar
1993 47 Komedi Sesler 6.9 13,779

Sonun Başlangıcı
1993 47 Dram Sesler 7.6 142,842

Şeref Bağı
1993 47 Suç Sesler 8.0 24,509

Birkaç İyi Adam
1992 46 Dram Sesler 7.7 194,402
1992 46 Aksiyon Sesler 6.4 47,770

Yaşam Savaşı
1992 46 Aksiyon Sesler 5.3 12,374

Kanca
1991 45 Macera Sesler 6.7 194,974
1991 45 Animasyon Sesler 6.5 18,537

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 45 Komedi Sesler 5.7 4,195

Roket Adam
1991 45 Aksiyon Sesler 6.4 45,417

Şehir Züppeleri
1991 45 Komedi Sesler 6.7 41,223

Genç Silahşörler 2
1990 44 Macera Sesler 6.4 25,457

Çizgi Ötesi
1990 44 Dram Sesler 6.6 65,920

Ölüm Kitabı
1990 44 Gerilim Sesler 7.8 145,008
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 29,696

Ördek Şehri: Kayıp Lambanın Sırrı
1990 44 Animasyon Sesler 6.9 20,790

Geleceğe Dönüş 3
1990 44 Aksiyon Sesler 7.4 313,564

Küçük Denizkızı
1989 43 Animasyon Sesler 7.6 186,642

Harry Sally İle Tanışınca
1989 43 Komedi Sesler 7.6 160,159

Geleceğe Dönüş 2
1989 43 Macera Sesler 7.8 373,781
1989 43 Komedi Sesler 6.4 8,836

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 42 Animasyon Sesler 7.7 152,265

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 42 Komedi Sesler 5.2 22,186

Casus Aile
1988 42 Dram Sesler 6.0 3,904

Güneş İmparatorluğu
1987 41 Dram Sesler 7.8 95,820

Koşan Adam
1987 41 Aksiyon Sesler 6.6 119,553

Kayıp Gençler
1987 41 Komedi Sesler 7.3 99,508

Üç kabadayi
1986 40 Macera Sesler 6.4 57,021
1986 40 Animasyon Sesler 6.9 40,681

Karımı Kaçırdılar
1986 40 Komedi Sesler 6.9 22,272

Para Tuzağı
1986 40 Komedi Sesler 6.3 40,890

Yaşamak Ve Ölmek
1985 39 Aksiyon Sesler 7.3 22,920

Amazon'da Fırtına
1984 38 Aksiyon Sesler 6.9 68,474
1983 37 Dram Sesler 6.8 8,283
1983 37 Dram Sesler 6.1 38,173

E.T.
1982 36 Aile Sesler 7.9 303,233

Kedi Kız
1982 36 Dram Sesler 6.1 15,165

Sinir
1982 36 Suç Sesler 6.4 4,452
1981 35 Komedi Sesler 6.6 3,339

Devriye
1980 34 Suç Sesler 6.4 14,274

Hayata dönüs
1980 34 Dram Sesler 7.5 1,114

Aşk, Yeniden
1980 34 Komedi Sesler 5.3 284
1980 34 Komedi Sesler 6.8 11,198
1979 33 Komedi Sesler 5.8 1,928
1978 32 Komedi Sesler 6.5 1,935
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017