Giriş Kayıt
Ylfa Edelstein

Ylfa Edelstein (49)


Oyuncu

Ylfa María Edelstein, 08 Eylül 1967 Reykjavík, Iceland doğumlu oyuncu. Dís (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ylfa María Edelstein
Doğum Tarihi: 08 Eylül 1967
Doğum Yeri: Reykjavík, Iceland
Diğer Bir İsmi: Ylfa Maria Edelstein
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 31,952

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 46 Macera Çeşitli 7.3 247,534

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 121,472
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,767
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,021
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017