Giriş Kayıt
Ylfa Edelstein

Ylfa Edelstein (50)


Oyuncu

Ylfa María Edelstein, 08 Eylül 1967 Reykjavík, Iceland doğumlu oyuncu. Dís (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ylfa María Edelstein
Doğum Tarihi: 08 Eylül 1967
Doğum Yeri: Reykjavík, Iceland
Diğer Bir İsmi: Ylfa Maria Edelstein
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Dram Oyuncu 5.1 22
2014 Dram Oyuncu 8.5 35,343

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 46 Macera Çeşitli 7.3 259,018

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 134,949
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,574
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018