Giriş Kayıt
Ylfa Edelstein

Ylfa Edelstein (49)


Oyuncu

Ylfa María Edelstein, 08 Eylül 1967 Reykjavík, Iceland doğumlu oyuncu. Dís (2004) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ylfa María Edelstein
Doğum Tarihi: 08 Eylül 1967
Doğum Yeri: Reykjavík, Iceland
Diğer Bir İsmi: Ylfa Maria Edelstein
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.5 33,544

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 46 Macera Çeşitli 7.3 253,483

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 128,072
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,176
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,584
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017