Giriş Kayıt
Scott H. Eddo

Scott H. Eddo (65)


Makyaj, Oyuncu

Scott H. Eddo, 14 Ağustos 1952 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Akıl Defteri (2000), Zor Ölüm (1988), Los Angeles Sırları (1997), Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Eddo | Eddo Scott
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Bağı
2016 64 Aksiyon Makyaj 6.4 44,522
2014 Komedi Makyaj 7.8 20,279

Cehennem Melekleri 3
2014 62 Aksiyon Makyaj 6.1 141,971

Bana Ulaş
2014 62 Dram Makyaj 4.9 1,996

Kaçış Planı
2013 61 Aksiyon Makyaj 6.7 192,929

Hesaplaşma Zamanı
2013 61 Komedi Makyaj 6.4 50,247

İntikam Kurşunu
2012 60 Aksiyon Makyaj 5.7 41,710

Cehennem Melekleri 2
2012 60 Aksiyon Makyaj 6.6 261,949

Tereyağı
2011 59 Komedi Makyaj 6.2 18,328

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 712,645

Cehennem Melekleri
2010 58 Aksiyon Makyaj 6.5 289,028

Bu Kız Beni Aşar
2010 58 Komedi Makyaj 6.4 107,691

Köpek Oteli
2009 57 Komedi Makyaj 5.4 17,813
2009 Suç Makyaj 8.0 96,092

John Rambo
2008 56 Aksiyon Makyaj 7.0 190,342

Çık Aramızdan
2007 55 Komedi Makyaj 5.3 33,403
2006 54 Dram Makyaj 7.2 174,967

Başıboş Afacanlar
2006 54 Macera Makyaj 5.1 8,756
2005 53 Komedi Makyaj 5.4 232

Kayıp Şehir
2005 53 Dram Makyaj 6.7 8,462
2005 53 Komedi Makyaj 7.6 188,727
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 3,887
2005 Dram Makyaj 6.5 341

Büyük Hazine
2004 52 Aksiyon Makyaj 6.9 269,060

Testere
2004 52 Korku Makyaj 7.7 324,114

Paparazi
2004 52 Aksiyon Makyaj 5.8 13,271

Jüri
2003 51 Dram Makyaj 7.1 80,694

Kimlik
2003 51 Gizem Makyaj 7.3 192,753

Zaman Makinası
2002 50 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 108,172
2002 50 Suç Makyaj 6.3 5,251
2002 50 Dram Makyaj
Oyuncu
6.7 780
2001 49 Biyografi Makyaj 7.4 3,785

Akıl Defteri
2000 48 Gizem Makyaj 8.5 932,408

Kızlar Ve Erkekler
2000 48 Komedi Makyaj 5.3 14,037
2000 48 Komedi Makyaj 5.7 1,044

Şapşal Kahramanlar
1999 47 Aksiyon Makyaj 6.1 56,224

Tehlikeli Eller
1999 47 Komedi Makyaj 6.2 35,269
1998 46 Suç Makyaj 5.5 1,832
1998 46 Aksiyon Makyaj 5.3 6,804

Güçlüler Bölgesi
1997 45 Suç Makyaj 6.9 74,126

Los Angeles Sırları
1997 45 Suç Makyaj 8.3 450,123

Günışığı
1996 44 Aksiyon Makyaj 5.8 56,782

Suikast Çemberi
1995 43 Aksiyon Makyaj 6.3 67,348

Yargıç
1995 43 Aksiyon Makyaj 5.5 95,317

Gizli Gerçek
1995 43 Suç Makyaj 6.4 20,729
1995 43 Dram Makyaj 6.1 2,181

Uzman
1994 42 Aksiyon Makyaj 5.5 54,012
1994 42 Komedi Makyaj 6.1 24,031

Cezalandırıcı
1993 41 Aksiyon Makyaj 6.6 134,030

Vuruş Mesafesi
1993 41 Aksiyon Makyaj 5.8 34,799
1993 41 Komedi Makyaj
Oyuncu
4.7 2,323

Cehennem Silahı 3
1992 40 Aksiyon Makyaj 6.7 136,489

Son Görev
1991 39 Aksiyon Makyaj 6.9 80,510
1991 39 Aksiyon Makyaj 5.9 9,711

Kurşun Yağmuru
1991 39 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 39 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
5.8 45,691

Ölümcül Düşünceler
1991 39 Gizem Makyaj 5.7 7,131

Av 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.2 117,439

Şenlik Ateşi
1990 38 Komedi Makyaj 5.5 18,677

Zor Ölüm 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 7.1 289,478

Ford Fairlane
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.3 15,197

Bar Fedaisi
1989 37 Aksiyon Makyaj 6.5 47,531

Cehennem Silahı 2
1989 37 Aksiyon Makyaj 7.2 137,990

Zor Ölüm
1988 36 Aksiyon Makyaj 8.2 648,933

Kızgın
1988 36 Aksiyon Makyaj 5.2 7,680

Cehennem Silahı
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.6 204,810

Av
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.8 314,040
1987 35 Komedi Makyaj 4.7 8,160
1986 34 Aksiyon Makyaj 6.9 237,554

Genç Astronotlar
1985 33 Macera Makyaj 6.6 16,087

A Takımı
1983 Aksiyon Makyaj 7.6 28,054
1982 30 Dram Makyaj 7.6 36
1978 Bilim-Kurgu Makyaj 6.8 6,811

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Makyaj 7.1 6,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017