Giriş Kayıt
Scott H. Eddo

Scott H. Eddo (64)


Makyaj, Oyuncu

Scott H. Eddo, 14 Ağustos 1952 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Akıl Defteri (2000), Zor Ölüm (1988), Los Angeles Sırları (1997), Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Eddo | Eddo Scott
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Bağı
2016 64 Aksiyon Makyaj 6.4 38,085

Cehennem Melekleri 3
2014 62 Aksiyon Makyaj 6.1 135,511

Bana Ulaş
2014 62 Dram Makyaj 4.9 1,860
2014 Komedi Makyaj 7.8 17,656

Kaçış Planı
2013 61 Aksiyon Makyaj 6.7 185,981

Hesaplaşma Zamanı
2013 61 Komedi Makyaj 6.4 48,628

İntikam Kurşunu
2012 60 Aksiyon Makyaj 5.7 40,639

Cehennem Melekleri 2
2012 60 Aksiyon Makyaj 6.6 255,279

Tereyağı
2011 59 Komedi Makyaj 6.2 17,488

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 683,893

Cehennem Melekleri
2010 58 Aksiyon Makyaj 6.5 280,586

Bu Kız Beni Aşar
2010 58 Komedi Makyaj 6.4 104,895

Köpek Oteli
2009 57 Komedi Makyaj 5.4 17,058
2009 Suç Makyaj 8.0 92,895

John Rambo
2008 56 Aksiyon Makyaj 7.1 185,689

Çık Aramızdan
2007 55 Komedi Makyaj 5.3 33,100
2006 54 Dram Makyaj 7.2 169,692

Başıboş Afacanlar
2006 54 Macera Makyaj 5.1 8,756
2005 53 Komedi Makyaj 5.4 232

Kayıp Şehir
2005 53 Dram Makyaj 6.7 8,462
2005 53 Komedi Makyaj 7.6 183,110
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 3,887
2005 Dram Makyaj 6.5 341

Büyük Hazine
2004 52 Aksiyon Makyaj 6.9 262,668

Testere
2004 52 Korku Makyaj 7.7 312,487

Paparazi
2004 52 Aksiyon Makyaj 5.8 13,271

Jüri
2003 51 Dram Makyaj 7.1 78,932

Kimlik
2003 51 Gizem Makyaj 7.3 185,876

Zaman Makinası
2002 50 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 106,307
2002 50 Suç Makyaj 6.3 5,251
2002 50 Dram Makyaj
Oyuncu
6.7 780
2001 49 Biyografi Makyaj 7.4 3,785

Akıl Defteri
2000 48 Gizem Makyaj 8.5 892,951

Kızlar Ve Erkekler
2000 48 Komedi Makyaj 5.3 14,037
2000 48 Komedi Makyaj 5.7 1,044

Şapşal Kahramanlar
1999 47 Aksiyon Makyaj 6.0 55,287

Tehlikeli Eller
1999 47 Komedi Makyaj 6.2 34,511
1998 46 Suç Makyaj 5.5 1,832
1998 46 Aksiyon Makyaj 5.3 6,804

Güçlüler Bölgesi
1997 45 Suç Makyaj 6.9 72,241

Los Angeles Sırları
1997 45 Suç Makyaj 8.3 434,203

Günışığı
1996 44 Aksiyon Makyaj 5.8 55,011

Suikast Çemberi
1995 43 Aksiyon Makyaj 6.3 65,373

Yargıç
1995 43 Aksiyon Makyaj 5.5 92,256

Gizli Gerçek
1995 43 Suç Makyaj 6.4 20,335
1995 43 Dram Makyaj 6.1 2,181

Uzman
1994 42 Aksiyon Makyaj 5.5 52,238
1994 42 Komedi Makyaj 6.1 23,225

Cezalandırıcı
1993 41 Aksiyon Makyaj 6.6 129,546

Vuruş Mesafesi
1993 41 Aksiyon Makyaj 5.8 34,103
1993 41 Komedi Makyaj
Oyuncu
4.7 2,323

Cehennem Silahı 3
1992 40 Aksiyon Makyaj 6.7 132,849

Son Görev
1991 39 Aksiyon Makyaj 6.9 78,346
1991 39 Aksiyon Makyaj 5.9 9,711

Kurşun Yağmuru
1991 39 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 39 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
5.7 44,638

Ölümcül Düşünceler
1991 39 Gizem Makyaj 5.7 6,899

Av 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.2 111,637

Şenlik Ateşi
1990 38 Komedi Makyaj 5.5 18,315

Zor Ölüm 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 7.1 280,804

Ford Fairlane
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.3 14,553

Bar Fedaisi
1989 37 Aksiyon Makyaj 6.5 45,413

Cehennem Silahı 2
1989 37 Aksiyon Makyaj 7.2 133,621

Zor Ölüm
1988 36 Aksiyon Makyaj 8.2 624,103

Kızgın
1988 36 Aksiyon Makyaj 5.2 7,680

Cehennem Silahı
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.6 198,901

Av
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.8 302,965
1987 35 Komedi Makyaj 4.6 7,664
1986 34 Aksiyon Makyaj 6.9 228,798

Genç Astronotlar
1985 33 Macera Makyaj 6.6 15,388

A Takımı
1983 Aksiyon Makyaj 7.6 26,883
1982 30 Dram Makyaj 7.6 36
1978 Bilim-Kurgu Makyaj 6.8 6,457

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Makyaj 7.1 6,105
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017