Giriş Kayıt
Scott H. Eddo

Scott H. Eddo (65)


Makyaj, Oyuncu

Scott H. Eddo, 14 Ağustos 1952 Los Angeles, California, ABD doğumlu makyaj, oyuncu. Akıl Defteri (2000), Zor Ölüm (1988), Los Angeles Sırları (1997), Testere (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott Eddo | Eddo Scott
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kan Bağı
2016 64 Aksiyon Makyaj 6.4 46,082
2014 Komedi Makyaj 7.8 21,561

Cehennem Melekleri 3
2014 62 Aksiyon Makyaj 6.1 144,281

Bana Ulaş
2014 62 Dram Makyaj 4.9 1,996

Kaçış Planı
2013 61 Aksiyon Makyaj 6.7 195,456

Hesaplaşma Zamanı
2013 61 Komedi Makyaj 6.4 50,870

İntikam Kurşunu
2012 60 Aksiyon Makyaj 5.7 42,336

Cehennem Melekleri 2
2012 60 Aksiyon Makyaj 6.6 264,567

Tereyağı
2011 59 Komedi Makyaj 6.2 18,533

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Makyaj 8.5 726,355

Cehennem Melekleri
2010 58 Aksiyon Makyaj 6.5 292,187

Bu Kız Beni Aşar
2010 58 Komedi Makyaj 6.4 108,845

Köpek Oteli
2009 57 Komedi Makyaj 5.4 18,108
2009 Suç Makyaj 8.0 97,222

John Rambo
2008 56 Aksiyon Makyaj 7.0 192,001

Çık Aramızdan
2007 55 Komedi Makyaj 5.3 34,251
2006 54 Dram Makyaj 7.2 176,920

Başıboş Afacanlar
2006 54 Macera Makyaj 5.1 8,756
2005 53 Komedi Makyaj 5.4 232

Kayıp Şehir
2005 53 Dram Makyaj 6.7 8,462
2005 53 Komedi Makyaj 7.6 191,369
2005 Aksiyon Makyaj 7.9 3,887
2005 Dram Makyaj 6.5 341

Büyük Hazine
2004 52 Aksiyon Makyaj 6.9 271,640

Testere
2004 52 Korku Makyaj 7.7 330,228

Paparazi
2004 52 Aksiyon Makyaj 5.8 13,271

Jüri
2003 51 Dram Makyaj 7.1 81,621

Kimlik
2003 51 Gizem Makyaj 7.3 195,349

Zaman Makinası
2002 50 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 108,884
2002 50 Suç Makyaj 6.3 5,251
2002 50 Dram Makyaj
Oyuncu
6.7 780
2001 49 Biyografi Makyaj 7.4 3,785

Akıl Defteri
2000 48 Gizem Makyaj 8.5 948,139

Kızlar Ve Erkekler
2000 48 Komedi Makyaj 5.3 14,037
2000 48 Komedi Makyaj 5.7 1,044

Şapşal Kahramanlar
1999 47 Aksiyon Makyaj 6.1 56,580

Tehlikeli Eller
1999 47 Komedi Makyaj 6.2 35,586
1998 46 Suç Makyaj 5.5 1,832
1998 46 Aksiyon Makyaj 5.3 6,804

Güçlüler Bölgesi
1997 45 Suç Makyaj 6.9 74,947

Los Angeles Sırları
1997 45 Suç Makyaj 8.3 456,256

Günışığı
1996 44 Aksiyon Makyaj 5.8 57,521

Suikast Çemberi
1995 43 Aksiyon Makyaj 6.3 67,348

Yargıç
1995 43 Aksiyon Makyaj 5.5 96,419

Gizli Gerçek
1995 43 Suç Makyaj 6.4 21,238
1995 43 Dram Makyaj 6.1 2,181

Uzman
1994 42 Aksiyon Makyaj 5.5 54,707
1994 42 Komedi Makyaj 6.1 24,182

Cezalandırıcı
1993 41 Aksiyon Makyaj 6.6 135,738

Vuruş Mesafesi
1993 41 Aksiyon Makyaj 5.8 34,799
1993 41 Komedi Makyaj
Oyuncu
4.7 2,323

Cehennem Silahı 3
1992 40 Aksiyon Makyaj 6.7 138,098

Son Görev
1991 39 Aksiyon Makyaj 7.0 81,422
1991 39 Aksiyon Makyaj 5.9 9,711

Kurşun Yağmuru
1991 39 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 39 Aksiyon Makyaj
Oyuncu
5.8 45,886

Ölümcül Düşünceler
1991 39 Gizem Makyaj 5.7 7,131

Av 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.2 119,257

Şenlik Ateşi
1990 38 Komedi Makyaj 5.5 18,677

Zor Ölüm 2
1990 38 Aksiyon Makyaj 7.1 293,381

Ford Fairlane
1990 38 Aksiyon Makyaj 6.3 15,341

Bar Fedaisi
1989 37 Aksiyon Makyaj 6.5 48,315

Cehennem Silahı 2
1989 37 Aksiyon Makyaj 7.2 139,918

Zor Ölüm
1988 36 Aksiyon Makyaj 8.2 661,020

Kızgın
1988 36 Aksiyon Makyaj 5.2 7,680

Cehennem Silahı
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.6 207,568

Av
1987 35 Aksiyon Makyaj 7.8 318,060
1987 35 Komedi Makyaj 4.7 8,166
1986 34 Aksiyon Makyaj 6.9 240,930

Genç Astronotlar
1985 33 Macera Makyaj 6.6 16,334

A Takımı
1983 Aksiyon Makyaj 7.6 28,477
1982 30 Dram Makyaj 7.6 36
1978 Bilim-Kurgu Makyaj 6.8 6,811

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Makyaj 7.1 6,727
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018