Giriş Kayıt
Gwen Eckhaus

Gwen Eckhaus


Oyuncu, Senarist

Gwen Eckhaus, oyuncu, senarist.

Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Macera Senarist 5.6 184
2007 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2005 Gerilim Oyuncu 8.0 11

Mağara
2001 Romantik Oyuncu 6.7 624
2001 Gerilim Oyuncu 6.4 239
1994 Dram Oyuncu 3.3 204
1989 Biyografi Oyuncu 6.8 433

Kayboluş
1988 Gizem Oyuncu 7.8 25,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017