Giriş Kayıt
Aimée Eccles

Aimée Eccles (69)


Oyuncu

Aimée Eccles, 01 Ocak 1949 Hong Kong doğumlu oyuncu. (1970) Küçük Dev Adam (1970), (1972) Ulzana's Raid (1972), (1978) Fedai (1978), (1971) Pretty Maids All in a Row (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1949
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Aimee Eccles | Amy Eccles | Aimee Ecclés
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fedai
1978 29 Dram Oyuncu 5.8 3,504
1972 23 Macera Oyuncu 7.1 3,755
1971 22 Komedi Oyuncu 6.2 1,465

Küçük Dev Adam
1970 21 Komedi Oyuncu 7.6 28,633
1968 19 Komedi Oyuncu 6.2 198
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,799) Shameless (6,142) Mr. Robot (5,085) Game of Thrones (3,246) Peaky Blinders (2,185) Manhunt: Unabomber (2,122) Lucifer (1,711) Designated Survivor (1,601) Supernatural (1,399) The Big Bang Theory (1,128)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017