Giriş Kayıt
Ulrike Koeppen

Ulrike Koeppen (40)


Yapımcı

Ulrike Koeppen, 14 Nisan 1977 Munich, Almanya doğumlu yapımcı. Bang Boom Bang - Ein todsicheres Ding (1999), Was nicht passt, wird passend gemacht (2002), Kanak Attack (2000), (2000) Seven Days to Live (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1977
Doğum Yeri: Munich, Almanya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 29 Macera Yapımcı    
2004 27 Macera Yapımcı    
2002 25 Komedi Çeşitli 6.6 2,767

Fareler
2001 24 Aksiyon Çeşitli 4.7 314
2000 23 Dram Çeşitli 6.8 711
2000 23 Dram Çeşitli 5.2 1,752
2000 23 Gerilim Çeşitli    
1999 22 Aksiyon Çeşitli 7.6 7,527
Dizi Altyazıları
Vikings (6,293) Shameless (3,652) Game of Thrones (3,042) Mr. Robot (2,897) Supernatural (2,724) The Big Bang Theory (2,193) Arrow (2,191) Outlander (1,907) Gotham (1,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017