Giriş Kayıt
Michael Eaves

Michael Eaves


Oyuncu

Michael Eaves, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 6.3 17,704
2010 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,323
2005 Dram Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.6 774
2000 Dram Oyuncu 5.2 765
1999 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.6 778
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017