Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 5.3 8,392

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 95,266

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 93,478

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 168,385

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 480,208

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 303,486

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 185,517

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 239,058

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 191,912

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 594,325
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 164,652

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 99,567
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 79,326

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 298,146
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 119,658

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 57,715
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 348,616

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 85,348

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 271,644
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 252,415

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 132,571
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 372,457

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 46,939
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 18,979

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 298,949

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 321,479
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,695
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 42,497
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 23,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017