Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 5.3 43,123

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 138,692

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 105,827

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 180,804

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 499,182

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 310,620

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 189,730

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 243,511

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 195,286

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 606,658
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 167,193

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 100,688
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 80,323

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 302,416
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 120,717

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 58,298
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 352,824

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 86,584

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 276,139
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 255,491

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 134,452
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 380,103

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 47,505
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 19,227

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 303,165

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 326,666
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,775
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 43,992
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 23,936
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017