Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 70,737

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 151,213

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 453,275
2016 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 291,742

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 181,216

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 234,299

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 188,174

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 580,239
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 162,033

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 98,274
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 78,303

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 293,648
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 118,512

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 56,972
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 343,938

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 84,187

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 266,609
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 249,086

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 130,417
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 363,845

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 46,348
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 18,602

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 294,521

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 315,410
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,630
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 41,289
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.2 23,168
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017