Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü 5.3 49,043

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 143,628

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 109,149

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 183,763

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 509,102

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 312,541

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 191,153

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 245,109

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 196,303

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 611,307
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 167,930

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 101,041
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 80,707

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 303,731
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 121,034

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.8 58,491
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 354,062

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 87,029

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 277,599
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 256,431

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 135,142
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 382,821

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 47,662
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 19,305

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 304,636

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 328,236
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,797
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 44,599
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.2 24,044
Film Altyazıları
Dunkirk (6,122) The Mountain Between Us (4,632) It (3,946) Stronger (2,678) Mother! (2,032) American Made (1,907) Kingsman: The Golden Circle (1,794) Loving Vincent (1,292) The Foreigner (910) Detroit (833)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,235) Shameless (7,043) Mr. Robot (5,144) Game of Thrones (3,926) Peaky Blinders (2,259) Supernatural (2,137) Manhunt: Unabomber (1,941) Lucifer (1,882) Designated Survivor (1,865) The Big Bang Theory (1,683)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017