Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    
2017 Dram Sanat Bölümü    

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 79,843

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 156,217

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 461,663

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 293,705

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 182,458

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 235,722

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 189,213

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 584,234
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 162,834

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 98,703
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 78,497

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 294,813
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 118,786

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 57,212
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 345,251

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 84,500

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 268,028
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 250,005

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 131,012
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 366,520

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 46,348
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 18,789

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 295,865

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 316,881
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,646
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 41,610
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.3 23,281
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017