Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Timothy M. Earls

Timothy M. Earls


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Timothy M. Earls, sanat bölümü, görsel efekt, sanat yönetmeni. Sevgililer Günü (2010), Kırmızı Kuşak (2008), Project X (2012), Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 54,555

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 144,387

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 442,783
2016 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 289,497

Evrim
2014 Dram Sanat Bölümü 6.3 179,766

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 232,726

Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 186,983

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 575,989
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 161,031

Sevgililer Günü
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 97,480
2009 Komedi Sanat Bölümü 8.1 3,606

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 78,029

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 292,383
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 118,176

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Sanat Bölümü 6.8 18,755
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 56,656
2007 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 342,522

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 83,867

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 264,805
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 248,047

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 129,702
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,491

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 361,097

Anka'nın Uyanışı
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 46,348
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 18,602

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 292,888

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 313,710
2002 Dram Sanat Bölümü    
2002 Komedi Sanat Bölümü    
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 3,778
1999 Aksiyon Görsel Efekt    
1999 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,592
1998 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1998 Aksiyon Çeşitli    
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 40,848
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
8.2 23,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017