Giriş Kayıt
Luc Déry

Luc Déry


Yapımcı

Luc Déry, yapımcı. Düşman (2013), İçimdeki Yangın (2010), Canım Öğretmenim (2011), İnşallah (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.5 398
2015 Komedi Yapımcı 7.2 149

Düşman
2013 Gizem Yapımcı 6.9 110,320
2013 Dram Yapımcı 6.9 1,234
2013 Dram Yapımcı 5.8 1,315

İnşallah
2012 Dram Yapımcı 6.9 2,047

Canım Öğretmenim
2011 Komedi Yapımcı 7.5 16,116

Tanıdık Yer
2011 Dram Yapımcı 6.8 417

İçimdeki Yangın
2010 Dram Yapımcı 8.2 91,947

Vallahi Ben Yapmadım
2008 Komedi Yapımcı 7.5 1,724
2007 Komedi Yapımcı 6.9 552

Kongorama
2006 Komedi Yapımcı 7.1 1,067
2005 Dram Yapımcı 7.2 395

Sessiz Aşk
2004 Komedi Yapımcı 6.9 138
2003 Dram Yapımcı 6.5 863
2001 Dram Yapımcı 7.2 774
2000 Komedi Yapımcı 7.2 449
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017