Giriş Kayıt
Angi Dyste

Angi Dyste


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Angi Dyste, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Angela Dyste
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 6.0 269
2005 Animasyon Yapımcı 6.3 8,871

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli 5.6 6,618

Mulan 2
2004 Animasyon Çeşitli    

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Yapım Yöneticisi 5.4 11,947

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Çeşitli 5.8 14,297

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.8 5,017

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Çeşitli 4.7 3,774
2000 Animasyon Çeşitli 5.6 13,351

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,984) Den of Thieves (2,565) Hostiles (2,544) 12 Strong (2,449) Maze Runner: The Death Cure (2,162) Winchester (1,621) Submergence (1,413) Peter Rabbit (1,402) The Commuter (1,066) Wildling (902)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,854) The Flash (3,349) Supernatural (3,326) The Terror (3,020) Legion (2,901) The Crossing (1,854) The Expanse (1,792) The Big Bang Theory (1,625) Arrow (1,340) Gotham (1,208)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018