Giriş Kayıt
Angi Dyste

Angi Dyste


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Angi Dyste, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Angela Dyste
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Yapımcı    
2007 Animasyon Yapımcı 6.0 269
2005 Animasyon Yapımcı    

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli    

Mulan 2
2004 Animasyon Çeşitli    

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Yapım Yöneticisi 5.4 11,947

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Çeşitli 5.8 13,543

Cinderella: Rüyalar Gerçek Oluyor
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.8 5,017

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Çeşitli 4.7 3,774
2000 Animasyon Çeşitli    

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Yapım Yöneticisi    
1998 Animasyon Yapım Yöneticisi    
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017