Giriş Kayıt
Hamilton Dyce

Hamilton Dyce (59)


Oyuncu

Hamilton Dyce, 14 Mart 1912 Sandhurst, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1964) Becket (1964), (1965) Hain Kral (1965), (1966) The Wrong Box (1966), (1961) Whistle Down the Wind (1961) gibi yapımlarla biliniyor.08 Ocak 1972 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1912
Ölüm Tarihi: 08 Ocak 1972
Doğum Yeri: Sandhurst, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Dram Oyuncu 6.6 408
1966 54 Komedi Oyuncu 7.0 2,710

Hain Kral
1965 53 Savaş Oyuncu 7.6 3,327
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1964 52 Biyografi Oyuncu 8.0 11,645
1963 Macera Oyuncu 8.4 30,629
1961 49 Dram Oyuncu 7.8 2,302
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 5,275
1960 48 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018