Giriş Kayıt
Hamilton Dyce

Hamilton Dyce (59)


Oyuncu

Hamilton Dyce, 14 Mart 1912 Sandhurst, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1964) Becket (1964), (1965) Hain Kral (1965), (1961) Whistle Down the Wind (1961), (1966) The Wrong Box (1966) gibi yapımlarla biliniyor.08 Ocak 1972 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1912
Ölüm Tarihi: 08 Ocak 1972
Doğum Yeri: Sandhurst, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Dram Oyuncu 6.6 408
1966 54 Komedi Oyuncu 7.0 2,490

Hain Kral
1965 53 Savaş Oyuncu 7.6 3,085
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1964 52 Biyografi Oyuncu 8.0 11,194
1963 Macera Oyuncu 8.5 27,963
1961 49 Dram Oyuncu 7.8 2,302
1961 Aksiyon Oyuncu 8.4 4,624
1960 48 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017