Giriş Kayıt
Pierre Dux

Pierre Dux (82)


Oyuncu

Pierre Martin, 21 Ekim 1908 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Les grandes manoeuvres (1955), Brahms'ı Sever Misiniz (1961), (1969) Ölümsüz (1969), (1966) Paris Yanıyor (1966) gibi yapımlarla biliniyor.01 Aralık 1990 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Pierre Martin
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1908
Ölüm Tarihi: 01 Aralık 1990
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 80 Komedi Oyuncu 7.3 1,325

Üç Adam Ölecek
1980 72 Aksiyon Oyuncu 6.2 885
1975 67 Dram Oyuncu 7.9 621

At
1970 62 Suç Oyuncu 6.8 444

Ölümsüz
1969 61 Suç Oyuncu 8.2 18,701

Paris Yanıyor
1966 58 Dram Oyuncu 6.9 2,753

İntikam Ateşi
1964 56 Dram Oyuncu 7.0 1,256
1963 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 184

Brahms'ı Sever Misiniz
1961 53 Dram Oyuncu 7.0 1,816
1959 51 Belgesel Oyuncu 7.0 658
1958 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 205
1955 47 Komedi Oyuncu 6.9 671

April Fish
1954 46 Komedi Oyuncu 5.9 166
1947 39 Biyografi Oyuncu 7.1 490
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017