Giriş Kayıt
Peter Duryea

Peter Duryea (73)


Oyuncu

Peter Duryea, 14 Temmuz 1939 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Catalina Caper (1967) yapımıyla biliniyor.24 Mart 2013 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 24 Mart 2013
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 Aksiyon Oyuncu    
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,481
1966 27 Macera Oyuncu 6.0 949
1965 26 Western Oyuncu 5.8 209

Korkunç İhtiras
1964 25 Dram Oyuncu 6.5 1,502
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017