Giriş Kayıt
Peter Duryea

Peter Duryea (73)


Oyuncu

Peter Duryea, 14 Temmuz 1939 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Catalina Caper (1967) yapımıyla biliniyor.24 Mart 2013 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1939
Ölüm Tarihi: 24 Mart 2013
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 Komedi Oyuncu 6.9 1,629
1966 27 Macera Oyuncu 6.0 949
1965 26 Western Oyuncu 5.8 209

Korkunç İhtiras
1964 25 Dram Oyuncu 6.5 1,502
1963 Macera Oyuncu 7.9 103
1962 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,844
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018