Giriş Kayıt
Oktar Durukan

Oktar Durukan (79)


Oyuncu

Oktar Durukan, 01 Eylül 1938 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Salako (1974), Tarkan (1969), Bulutları Beklerken (2003), (1976) Tosun Paşa (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Eylül 1938
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Başak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 65 Dram Oyuncu 6.7 671
1993 55 Dram Oyuncu    
1988 50 Dram Oyuncu    
1987 49 Macera Oyuncu 5.8 9
1987 49 Dram Oyuncu 7.4 18
1986 48 Macera Oyuncu 5.4 5
1985 47 Dram Oyuncu 3.1 37
1985 Dram Oyuncu 7.8 28
1985 47 Komedi Oyuncu 4.5 22
1984 46 Oyuncu 4.7 51
1983 45 Oyuncu 4.3 230
1983 45 Suç Oyuncu    
1983 45 Dram Oyuncu 5.7 189
1983 45 Dram Oyuncu 6.1 43
1979 41 Macera Oyuncu 4.0 414
1979 41 Komedi Oyuncu    
1978 40 Macera Oyuncu 4.5 31
1978 40 Komedi Oyuncu 4.3 38
1978 40 Dram Oyuncu 6.1 82
1978 40 Macera Oyuncu    
1978 40 Dram Oyuncu 6.9 138
1978 40 Macera Oyuncu 4.6 17
1977 39 Romantik Oyuncu 7.5 1,085
1977 39 Macera Oyuncu 4.7 80
1977 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 444
1977 39 Dram Oyuncu 4.9 39
1976 38 Macera Oyuncu 7.2 281
1976 38 Komedi Oyuncu 9.1 17,580
1976 38 Macera Oyuncu 5.8 423
1975 37 Dram Oyuncu 5.8 8
1975 37 Komedi Oyuncu 4.6 25
1975 37 Komedi Oyuncu 5.4 254
1975 37 Macera Oyuncu    
1975 37 Macera Oyuncu    
1974 36 Suç Oyuncu 6.2 80
1974 36 Macera Oyuncu 7.5 4,187
1974 36 Korku Oyuncu 5.9 19
1974 36 Oyuncu    
1974 36 Dram Oyuncu 6.2 15
1974 36 Macera Oyuncu    
1974 36 Dram Oyuncu 5.5 14
1973 35 Oyuncu    
1973 35 Aksiyon Oyuncu 4.1 9
1972 34 Western Oyuncu    
1971 33 Dram Oyuncu 6.0 20
1971 Western Oyuncu 5.2 8
1969 31 Dram Oyuncu 6.2 91
1969 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,138
1969 31 Dram Oyuncu 6.2 37
1969 31 Macera Oyuncu 6.8 66
1969 31 Macera Oyuncu    
1969 31 Macera Oyuncu 6.9 204
1969 31 Dram Oyuncu    
1969 31 Romantik Oyuncu 6.4 16
1969 31 Dram Oyuncu    
1969 31 Dram Oyuncu    
1969 31 Dram Oyuncu    

Reyhan Talihsiz Gelin
1969 31 Dram Oyuncu    
1969 31 Dram Oyuncu 5.0 6
1969 31 Dram Oyuncu    
1968 30 Macera Oyuncu 7.0 526
1968 30 Dram Oyuncu 6.1 10
1968 30 Dram Oyuncu 7.2 14
1968 30 Dram Oyuncu    
1968 30 Dram Oyuncu    
1967 Western Oyuncu 4.6 44
1967 29 Western Oyuncu 4.5 14
1967 29 Macera Oyuncu    
1966 28 Dram Oyuncu    
1966 28 Macera Oyuncu 5.9 35
1965 27 Macera Oyuncu 8.5 6
1965 27 Macera Oyuncu 6.8 17
1965 27 Suç Oyuncu    
1965 27 Romantik Oyuncu    
1964 26 Macera Oyuncu 5.2 31
1964 26 Romantik Oyuncu    
1964 26 Macera Oyuncu    
1964 26 Oyuncu    
1963 25 Romantik Oyuncu    
1961 23 Dram Oyuncu    
1961 23 Dram Oyuncu    
1961 23 Dram Oyuncu    
1960 22 Suç Oyuncu 7.5 65
1960 22 Romantik Oyuncu    
1960 22 Dram Oyuncu    
1960 22 Dram Oyuncu    
1959 21 Suç Oyuncu    
1959 21 Suç Oyuncu    
1959 21 Dram Oyuncu    
1958 20 Dram Oyuncu    
1957 19 Dram Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018