Giriş Kayıt
Marc Duret

Marc Duret (60)


Oyuncu

Marc Duret, 28 Eylül 1957 Nice, Fransa doğumlu oyuncu. Nikita (1990), (1988) Derinlik Sarhoşluğu (1988), (1997) Doberman (1997), (2000) Bilinmeyen Kod (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Eylül 1957
Doğum Yeri: Nice, Fransa
Burcu: Terazi
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 58 Dram Oyuncu 3.9 71

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 71,378
2013 Oyuncu 6.3 7
2011 Dram Oyuncu 7.9 4,752

Bebek Sevgisi
2008 51 Komedi Oyuncu 6.6 1,070
2003 46 Gerilim Oyuncu 6.1 625

Ev Sahipleri
2002 45 Komedi Oyuncu 5.5 174

Bilinmeyen Kod
2000 43 Dram Oyuncu 7.2 8,536

Doberman
1997 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,355

Canavar
1996 39 Dram Oyuncu 7.0 2,001

Protesto
1995 38 Suç Oyuncu 8.1 116,823
1990 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 59,019

Derinlik Sarhoşluğu
1988 31 Aksiyon Oyuncu 7.6 41,151

Geçen Yaz 5 Gün
1982 25 Dram Oyuncu 6.1 751

Acımasız Adalet
1981 24 Dram Oyuncu 6.4 132
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,244) Shameless (6,591) Mr. Robot (6,312) Game of Thrones (3,711) Peaky Blinders (2,559) Manhunt: Unabomber (2,497) Lucifer (1,934) Designated Survivor (1,809) Supernatural (1,531) The Big Bang Theory (1,455)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017