Giriş Kayıt
Jesyca C. Durchin

Jesyca C. Durchin


Yapımcı

Jesyca C. Durchin, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie ve Sihirli Dünyası
2014 Animasyon 5.7 544
2007 Animasyon Yapımcı    
2004 Animasyon Yapımcı    
2003 Animasyon Yapımcı    
2002 Animasyon Yapımcı 6.2 3,269
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017