Giriş Kayıt
Brad Durante

Brad Durante


Editör, Editör, Yapımcı, Kameraman

Brad Durante, editör, editör, yapımcı, kameraman. Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004), Steal This Movie (2000), Rosewood (2015), (2004) Entourage (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editorial Department 6.6 5,948
2014 Aksiyon Editör 6.7 25,949
2014 Dram Editör
Yapımcı
8.4 22
2013 Belgesel Editör 8.0 3,566
2010 Korku Yapımcı
Editör
3.4 550
2010 Komedi Editör 6.6 235
2009 Komedi Editorial Department 8.2 127,933
2008 Dram Editorial Department 6.8 1,296
2006 Suç Editör 6.3 330
2004 Komedi Editorial Department 8.5 146,631

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Editör
Editorial Department
6.7 2,313
2000 Biyografi Editorial Department    
2000 Biyografi Kameraman
Editorial Department
6.4 2,061
1993 Suç Editorial Department 7.5 9,880
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018