Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (43)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.1 600

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 20,697
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 60,661

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 207,992

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 43,700
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 57,751

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 15,133

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 111,568

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.7 233,186

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 112,071
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 38,816

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 262,663

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 201,239
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 219,405

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 83,461

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 383,592
2009 35 Dram Oyuncu    
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,218

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 246,557
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 102,479
2007 33 Kısa Metraj    

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 123,680

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 90,670

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,339
2004 Macera Oyuncu 8.4 400,607

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 35,128

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 374,958
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 633
2002 28 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,274
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,517

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 187,034
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 22,580

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,659
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,643) Arrow (5,166) The Flash (4,986) The Expanse (2,806) Legends of Tomorrow (2,558) The 100 (2,550) The Blacklist (2,085) Colony (2,002) Vikings (1,919) Designated Survivor (1,802)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017