Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (44)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.6 (23 Oy)
  • Currently 171.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Dram Oyuncu    
2017 43 Komedi Oyuncu 6.0 4,641
2017 Komedi Oyuncu 8.0 3,488

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 23,488
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 68,376

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 219,964

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 46,928
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 64,455

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 17,166

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 117,378

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 291,499

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 120,122
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 40,381

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 275,030

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 210,714
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 230,515

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 88,164

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.6 411,951
2009 35 Dram Oyuncu    

Kayıp Yol
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,444

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 259,214
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 106,407
2007 Kısa Metraj 7.1 49

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,138

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.7 35,861

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 98,911

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 58,972
2004 Macera Oyuncu 8.4 431,219

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 38,859

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 400,578
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 633
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,662
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,651
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 10,423

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 195,889
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 23,402

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 73,309
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018