Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (43)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.9 2,271
2017 43 Komedi Oyuncu 8.8 49

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 21,446
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 61,922

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 210,601

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 44,386
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 58,865

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 15,706

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 112,818

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.7 245,757

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 115,005
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 39,164

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 265,595

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 203,466
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 222,131

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 84,594

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 391,233
2009 35 Dram Oyuncu    
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,384

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 249,631
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 103,358
2007 33 Kısa Metraj    

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 124,746

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 33,976

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 92,550

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,251
2004 Macera Oyuncu 8.4 408,336

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 35,984

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 380,914
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 633
2002 28 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,616
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,694

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 189,044
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 22,871

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 68,935
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017