Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (43)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 7.8 2,753
2017 43 Komedi Oyuncu 6.7 667

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 22,585
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 66,473

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 215,165

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 45,367
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 60,469

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 16,521

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 115,141

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 265,919

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 117,740
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 39,862

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 269,782

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 206,779
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 226,110

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 86,240

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 401,124
2009 35 Dram Oyuncu    

Kayıp Yol
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,444

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 254,089
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 104,699
2007 Kısa Metraj 7.1 49

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 126,354

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 34,915

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 95,736

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 57,553
2004 Macera Oyuncu 8.4 420,856

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 37,301

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 390,799
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 633
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,662
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,110
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,996

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 192,433
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 23,165

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,005
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,083) Stronger (4,727) Dunkirk (3,508) Flatliners (2,825) The Foreigner (2,144) Loving Vincent (2,084) American Made (1,927) It (1,768) Kingsman: The Golden Circle (1,704) Mother! (1,564)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,767) Mr. Robot (7,366) Shameless (5,925) Game of Thrones (3,686) Manhunt: Unabomber (3,056) Peaky Blinders (3,024) Designated Survivor (1,653) The Big Bang Theory (1,564) Lucifer (1,492) Supernatural (1,340)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017