Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (43)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.8 2,462
2017 43 Komedi Oyuncu 7.1 152

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 21,812
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 63,387

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 211,949

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 44,727
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 59,461

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 16,008

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 113,828

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.7 252,622

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 116,061
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 39,470

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 267,089

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 204,605
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 223,381

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 85,195

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 394,984
2009 35 Dram Oyuncu    
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,393

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 251,133
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 103,856
2007 33 Kısa Metraj    

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 125,351

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 34,116

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 93,653

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 56,736
2004 Macera Oyuncu 8.4 413,085

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 36,464

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 384,231
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 633
2002 28 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,778
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,795

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 190,212
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 22,974

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 69,641
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017