Giriş Kayıt
Kevin Durand

Kevin Durand (43)


Oyuncu

Kevin Serge Durand, 14 Ocak 1974 Thunder Bay, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Strain (2014), Son Durak (2013), Cosmopolis (2012), Kayıp Çocuk (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Serge Durand
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1974
Doğum Yeri: Thunder Bay, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: The Merry Men
Takma İsmi: Tree
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.98 m
8.5 (23 Oy)
  • Currently 170.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Çocuk
2014 40 Suç Oyuncu 5.9 20,545
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.8 771
2014 Dram Oyuncu 7.4 60,274

Nuh: Büyük Tufan
2014 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 207,030

Kış Masalı
2014 40 Dram Oyuncu 6.2 43,402
2014 40 Dram Oyuncu 5.5 5,708

Son Durak
2013 39 Biyografi Oyuncu 7.5 57,289

Şeytan Düğümü
2013 39 Biyografi Oyuncu 6.1 14,841

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 111,001

Vikingler
2013 Aksiyon Oyuncu 8.7 228,523

Karanlık Gerçek
2012 38 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 110,683
2012 38 Dram Oyuncu 5.0 38,688

Çelik Yumruklar
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.1 261,429

Kibar Soyguncu
2011 37 Suç Oyuncu 6.2 3,682

Ben Dört Numara
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 200,507
2010 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 218,465

Kıyamet Melekleri
2010 36 Aksiyon Oyuncu 5.2 83,097

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.7 377,017
2009 35 Dram Oyuncu    
2008 34 Suç Oyuncu 5.7 6,218

Yankı
2008 34 Dram Oyuncu 5.7 4,494

3:10 Treni
2007 33 Macera Oyuncu 7.7 245,220
2007 33 Komedi Oyuncu 5.7 317

Çılgın Motorcular
2007 33 Aksiyon Oyuncu 5.9 102,149
2007 33 Kısa Metraj    

Tehlikeli Aslar
2006 32 Aksiyon Oyuncu 6.7 123,320

Vay Anam Vay 2
2006 32 Komedi Oyuncu 4.6 32,971

Ölüme 12 Saat Kala
2006 32 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,491
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 90,064

Yolun Sonu
2004 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,077
2004 Macera Oyuncu 8.4 397,834

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 30 Aksiyon Oyuncu 4.9 34,853

Kelebek Etkisi
2004 30 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.7 372,688
2004 30 Suç Oyuncu    
2004 30 Komedi Oyuncu    
2003 Aksiyon Oyuncu 6.8 629
2002 28 Aksiyon Oyuncu    
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,173
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,471

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 25 Aksiyon Oyuncu 6.6 186,256
1999 25 Komedi Oyuncu 6.7 22,580

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,238
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017