Giriş Kayıt
Agathe Dupuis

Agathe Dupuis


Makyaj

Agathe Dupuis, makyaj. Salaklar Sofrası (1998), 8 Kadın (2002), Vidocq (2001), Escobar: Kayıp Cennet (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Makyaj 6.8 12,698

Escobar: Kayıp Cennet
2014 Suç Makyaj 6.6 15,710

Kanunun Kuvveti
2014 Aksiyon Makyaj 7.1 6,944

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Makyaj 5.7 13,445
2013 Gerilim Makyaj 5.6 792
2012 Komedi Makyaj 5.3 2,534
2011 Komedi Makyaj 5.8 1,766

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Makyaj 6.2 6,234

1942 Yazı
2010 Dram Makyaj 7.0 6,648

Son Uçuş
2009 Macera Makyaj 5.5 886

Coco Chanel & Igor Stravinsky: Büyük Aşk
2009 Dram Makyaj 6.4 5,153

Aşk Uğruna
2008 Suç Makyaj 7.2 7,199

Malikanede Cinayet
2008 Gizem Makyaj 5.4 424

Aşk Şarkısı
2007 Dram Makyaj 7.2 7,378

Ödeşme 2
2007 Aksiyon Makyaj 3.8 315

Korsikalı
2004 Aksiyon Makyaj 5.8 2,960

İki Kardeş
2004 Macera Makyaj 7.1 11,945
2004 Dram Makyaj 4.8 497
2004 Komedi Makyaj 4.2 316

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Makyaj 6.6 38,751

8 Kadın
2002 Müzikal Makyaj 7.1 23,878
2002 Macera Makyaj    

Trendeki Adam
2002 Suç Makyaj 7.3 6,057
2001 Aksiyon Makyaj 6.5 18,341
2000 Biyografi Makyaj 7.1 1,051

Kızgın Taşlara Düşen Su Damlaları
2000 Komedi Makyaj 6.9 4,992
2000 Komedi Makyaj 6.5 74
1999 Komedi Makyaj 7.4 2,338

Salaklar Sofrası
1998 Komedi Makyaj 7.7 30,002

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Makyaj 6.2 787

Hayalet ve Şoförü
1996 Komedi Makyaj 4.8 601
1995 Dram Makyaj 6.3 208
1994 Dram Makyaj 7.4 833
1989 Komedi Makyaj 6.9 309
1988 Dram Makyaj 7.1 208
1984 Komedi Makyaj 4.7 182
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017